'Tartışılan oturuşa' cevap gibi fotoğraf

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu arasındaki görüşmede tartışma konusu olan fotoğrafa cevap geldi.

'Tartışılan oturuşa' cevap gibi fotoğraf
'Tartışılan oturuşa' cevap gibi fotoğraf
GİRİŞ 27.07.2014 13:00 GÜNCELLEME 27.07.2014 15:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ABD'li mevkidaşı John Kerry ile ateşkesi görüşmek üzere Paris'te buluştu.

İkilinin buluşmasından geçilen bir karede 'gayet efendi' bir şekilde oturan Davutoğlu'nun karşısında Kerry'nin 'bacak bacak üstüne'den çok farklı bir şekilde oturması dikkat çekmişti. Bu kare 'Kerry'nin diplomasi ve nezaket teamüllerini zorladığı' yorumlarına neden olduktan sonra, bu kez, ajanslar akşam saatlerinde ikilinin görüşmesinden yeni kareler geçti.

Bu defa yanlarında Katar Dışişleri Bakanı da bulunan Davutoğlu ve Kerry'nin samimi halleri dikkat çekti.

YORUMLAR 7
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    AH VATANDAŞ AH SENİN HAYALİNDEKİ DIŞİŞLERİ BAKANLARI ?. Yurt dışı seyahatlerinde yanlarında bavul misali 4 TERCÜMAN TAŞIYOR AMA DAVUTOĞLU TEK GİDİYOR BUNA NE DERSİN ÇOL BİLDİĞİNİ SANAN ASLINDA HİÇBİR ŞEY BİLMYENEN ARKADAŞ ( SENDE YÜREK OLSA ADINI SAKLAMAZ BENİM GİBİ YAZARDIN )???????
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAŞ SÖYLE BAKALIM ??. Cumhuriyet tarihinde böyle kaliteli bir dış işleri bakanı gördünmü gördün ise adını lütfet bizde öğreneli yoksa konuşarak mahçup duruma düşme.bir açıklama DIŞIŞLERİ BAKANI BİLDİĞİM KADA 4 DİL BİLİYOR YA SEN.??????
    Cevapla
  • her şey vatan için 9 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş . hangi ülkenin vatandaşısın anlayamadım.dünyanın türkiye yle zaten sorunları ,senin sorunlarının olduğu gibi.senin gibilerin yüzünden çıkıyor zaten bu sorunlar.akp ye normal yollardan gücü yetmeyenler , böyle eften püften görüntülerle kendilerini avutuyorlar.siz kendinizi avutadurun,size rağmen kervan yürümeye devam ediyor.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    YETER ARTIK. bu bakanla böyle giderse dünyada sorun yasamadığımız ülke kalmıyacak lütfen düşün yakamızdan filistinli kardeşlerimizide ağzınıza almayın ordan oy toplamaya çalışmayın artık
    Cevapla
  • terık 9 yıl önce Şikayet Et
    sn bakanım. yine yoksa türkiye nin sabrını zorlamayın deyip üstün stratejik üstün yeteneğinizi mi kullandınız öyleyse çok yazık bu ülkeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...