Türkiye, ABD'den hesap soruyor!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ABD'nin Türkiye'yi dinlediği iddialarıyla ilgili bilgi verdi.

Türkiye, ABD'den hesap soruyor!
Türkiye, ABD'den hesap soruyor!
GİRİŞ 01.09.2014 12:41 GÜNCELLEME 01.09.2014 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklama yaptı. Arınç, ABD'nin görevli maslahatgüzarının, bugün sabah saatlerinde Dışişleri Bakanlığına çağırılarak, kendisinden izahat alındığını açıkladı.

"REHİNELER HAYATTA VE BULUNDUKLARI YERİ BİLİYORUZ"

Arınç, terör örgütü IŞİD'in elinde bulunan Türkler'in durumu ile ilgili de, "Çok şükür ki hayattadırlar, bulundukları yerler bilinmektedir, kendileriyle irtibat sürdürülmektedir, ancak oradan alınıp Türkiye'ye getirilmeleri şu an için mümkün olmamıştır" dedi.

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Irak'la yapılan petrol anlaşmaları ve bunun saat gibi işlemesi bu adamları çıldırttı! Türkiye'nin petrolde büyük kartı çekmesi ABD'deki bazı lobileri çileden çıkardı! . IŞİD'e dönelim! Esad'ın, Maliki'nin, Barzani'nin, Talabani'nin, Fuad Masum'un IŞİD için hiçbir değeri yok. Aldıkları emirleri uygularlar. Yarın Peşmerge'nin yanında da savaşabilirler. Günün dengesi önemli. Tamam ama vatandaşlarımız bu adamların elinde! Siz ne yapıyorsunuz? 49 Türk ilk günden beri Petraeus'un elinde! Bizle inanılmaz pazarlıklar peşindeler! Kuzey Irak'la yapılan petrol anlaşmaları ve bunun saat gibi işlemesi bu adamları çıldırttı! Türkiye'nin petrolde büyük kartı çekmesi ABD'deki bazı lobileri çileden çıkardı! Peki, rehinelerle ilgili bir şey yapıldı mı? Pazarlığı uzun zamana yaymak istedik! Ama bunun yanında da önemli işler yaptık! Nasıl yani? İki kez rehinelerin tutulduğu yeri ablukaya aldık! Operasyon için bütün denklemler tamamdı! An meselesiydi! Ancak son anda birkaç vatandaşımızın zarar görebileceğini hesap edip vazgeçtik! Kimsenin burnu kanamasın diye durduk! Ama yüzde 15 zayiyatı göze alsak ne IŞİD kalırdı, ne Petraeus'un adamları! Ergün Diler,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...