Büyük facia: 90 kişi hayatını kaybetti...

Libya açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı. 90 kişi hayatını kaybetti.

Büyük facia: 90 kişi hayatını kaybetti...
Büyük facia: 90 kişi hayatını kaybetti...
GİRİŞ 27.10.2016 14:55 GÜNCELLEME 27.10.2016 16:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Libya sahil güvenlik sözcüsü Eyub Kasem, ülkenin batı kıyılarında batan göçmen botunda 90'dan fazla insanın can verdiğini söyledi.

Kasem'in verdiği bilgiye göre, kaçak göçmenleri taşıyan tekneden yalnızca 29 kişi kurtarılabildi. Felaketten kurtulanlar, 126 kişiyle Akdeniz'e açılan lastik botun bir süre yırtıldığını ve deniz aracının su almaya başladığını söyledi.

2016 ÖLÜMCÜL YIL

Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği (UNHCR) sözcüsü William Spindler, 2016 yılında Akdeniz'i geçip Avrupa'ya ulaşmaya çalışan göçmenlerden 3 bin 800'ünün yaşamını yitirdiğini dün duyurmuştu. 2015’te Akdeniz’de ölenlerin ve kaybolanların sayısı 3 bin 771 olarak belirtilmişti. Ekim ayı dolmadan 2016’da ölenlerin sayısı, önceki seneleri geçmiş oldu.

YORUMLAR 11
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    birleşmiş milletler çok üzülecek yaşanan faciaya iş olsun diye açıklama yapılıyor ölenler müslüman onlar için önemli değil
    Cevapla
  • Taha 7 yıl önce Şikayet Et
    Babanız hükmündeki, rahmetli Kaddafi'nin nesi vardı? Onun diktatörlüğü haçlılara idi.İnsan olan insan kendi liderini yabancılara satar mı hiç.Libya'da 3 sene çalıştım,halk ALLAH dan sağlık devletten dolgun maaş rahat refah içinde yaşıyorlardı.Bu çektiklerin biraz olsun ihanetlerinin bedeli olsa gerek.
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölenler Avrupalı olsaydı Dünya ayağa kalkmıştı.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ucunda ölüm olduğunu bile bile on binlerce dolar vererek niye bu yolu tercih eder bu insanlar anlamıyorum.yani vatanınızda kalsanız insan tacirlerine döktüğünüz paraları vatanınızda el birliğiyle değerlendirseniz,iş kursanız ne olur sanki.yani gitmeyi başaranların başları göğe mi eriyor?
    Cevapla
  • hanzala 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerede olursanız olunuz ölüm size ulaşır; sarp ve sağlam kalelerde olsanız bile! Kendilerine bir iyilik dokunsa “bu Allah'tan” derler; başlarına bir kötülük gelince de “bu senden” derler. “Hepsi Allah'tandır” de! Bu adamlara ne oluyor ki bir türlü laf anlamıyorlar?Nisa 78 Allah bu adamlara Şehit olma fırsatı verdi bunlar dünyayı ahirete tercih ettiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler
Ters yönde giden otobüs katliama davetiye çıkardı! Motosikletli sürücü kıl payı kurtuldu