Yaşananların faturasını Al Jazeera'ye kesti!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Al Jazeera televizyonunun Kudüs'teki ofisinin kapatılması talimatı verdiği bildirildi.

Yaşananların faturasını Al Jazeera'ye kesti!
Yaşananların faturasını Al Jazeera'ye kesti!
GİRİŞ 27.07.2017 10:28 GÜNCELLEME 27.07.2017 10:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail yönetiminin, Mescid-i Aksa ve Kudüs'e yönelik ihlalleri takip eden gazetecilere ve medya kuruluşlarına yönelik baskılarının bu seferki adresi Katar merkezli Al Jazeera televizyonu oldu.

Netanyahu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mescid-i Aksa üzerinden şiddeti teşvik ettiği için Al Jazeera'nın Kudüs ofisinin kapatılması talimatı verdim. Mevcut yasalar çerçevesinde bunun mümkün olmaması halinde ise İsrail parlamentosu Knesset'te Al Jazeera'yı kovmak için gerekli yasanın geçirilmesine çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Son günlerde işgal altındaki Kudüs'te yaşananları görüntülemek isteyen gazeteciler de İsrail polisi tarafından şiddet ve baskıya maruz kalıyor. Olay yerlerine erişimleri kısıtlanan gazeteciler, zaman zaman gözaltına alınarak saatlerce alıkonuluyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun israilin kafir ve melun yönetimi.
    Cevapla
  • iosen 6 yıl önce Şikayet Et
    taşlar yerine oturuyor Katara ambargo uygulayan ülke iyot gibi açığa çıktı...
    Cevapla
  • s400 ler GELİYOR 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi RTE bizde senden aynısını bekliyoruz cnn bbc wj bild gibi fitnelerin nekadar bürosu varsa yurtta kapat biz okadar gezi olayı ve 15 temmuz geçirdik neden kapanmıyor bunlar ve alman vakıfları demokrasimizi kimseye test ve ıspatlamak zorunda değiliz kapatsanda kapatmasanda fikirleri değişmiyor sen diktatörsün onlar için bari kapatta hak yerini bulsun
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    israil lanetlenmiş kavim firavunda azmıştı sonu gelmedimi ..
    Cevapla
  • Realist 6 yıl önce Şikayet Et
    illegal bir devlet olan israilin illegal kendi yasalarıyla uluslar arası suç işlemelerine telerans gösteren başta abd olmak üzere bütün ülkeler suçludur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Yerel seçim; Panorama; Son durum