İngiliz askerlerin Irak'ta tecavüz vahşeti

İngiliz askerleri Irak'ta tecavüz edip işkence yaptıkları 62 yaşındaki kadını öldürdüler. Sonra da askeri ceset torbasıyla yol kenarına attılar. Vahşet olayın haber ve görüntüsü İngiltere'de yayınlandı.

İngiliz askerlerin Irak'ta tecavüz vahşeti
İngiliz askerlerin Irak'ta tecavüz vahşeti
GİRİŞ 12.01.2010 07:15 GÜNCELLEME 12.01.2010 07:15
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İngiliz Independent gazetesi, İngiliz askerileri tarafından 62 yaşındaki bir Iraklı kadının 3 yıl önce gözaltına alınıp işkence gördükten sonra idam edildikten sonra "askeri cesed torbası" içinde yol kenarına atıldığını yazdı.

SORUŞTURMA AÇILDI

6 yıllık işgal süresince İngiliz askerlerinin kayıtlara geçen en ciddi iddia ile karşı karşıya olduğunu kaydeden gazete, 62 yaşındaki Sabiha Khudur Talib'i gözaltına alan askerlere soruşturma açıldığı belirtti.

Basra’daki suç birimi tarafından İngiltere hükümetine 2006 yılında hazırlandığı belirtilen raporda, yaşlı kadının cansız bedeninin bir "askeri cesed torbası" içinde yol kenarında bulunduğu ve yapılan incelemelerde, karın altından giren bir kurşun deliğinin tespit edildiği belirtiliyor.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 33
  • Nur 14 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal diyen arkadas. sizi siddetle kiniyorum! Denize düsen yilana sarilir, ve sonra böyle olmasinin neresi normal? Bir zalimden kurtulmak isterken baska zalimlerin eline düsmek sizce demekki gayet normal........ Pes dogrusu
    Cevapla
  • Adem Ademoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    Direnmediler.. Dün Bu tek dişi kalmış canavarlar ülkelerini işgale gelirken, neredeyse güllerle karşıladılar. Kanımız canımız yoluna feda dedikleri Liderlerinin heykellerini yerlerde sürüklediler. Zulme karşı direnmediler. Toprakları tecavüze uğrarken kendileri zaten tecavüze uğramıştı. Kanımıza dokunmuştu müslüman bir ülkenin bu kadar çabuk teslim olması. Yokmu Karayalınaları, yokmu Çerkez Ethemleri yokmu Osmanlıdan bir kırıntı. Güllerle karşıladın Iraklı kardeşim dikenleriyle savaş ne olur.
    Cevapla
  • mutlu can 14 yıl önce Şikayet Et
    YA HEP YA HİÇ. Tutsak yaşamaktansa ölmek çok daha şereflidir, ama bunu yapamadılar
    Cevapla
  • Ümit PEKPARLAK 14 yıl önce Şikayet Et
    Musibet. Bu haberler, böl ve yönet taktiği ile bir ülke nasıl parçalanıp milletinin elinden alınır ve vatan neden namus demektir sorularının açık cevabıdır. Medeniyet denen batı yüzyıllardır dünyayı bu entrikalarıyla yaşanmaz hale getirdi ve getirmeye de devam ediyor. Yolda biri yanımızdaki bayana yan baksa namus damarlarımız kabarır. Fakat, kürtlük, alevilik, romanlık vs gibi ayrımlarda ısrar edenler, ülke bu haberdeki hale gelirse hangi namustan bahsedecekler? Dibimizdeki bu musibetlerden ibret alalım bölünmeyelim
    Cevapla
  • 14 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal. abd askerleri bağdata ilk girdiklerinde ırak halkı onları ellerin birer sürahi ayranla karşıladılar ayran ikram ettiler sen vatanını sevmezsen allah seni cezalandırır zalimi zalimlerin eliyle cezalandırır bayrağına toprağına saygısı olmayanın sonu budur çok fazla üzülmeye gerek yok allah yardımcıları olsun tüm müslümanların.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Karagümrük-Trabzonspor! CANLI
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı