Mahkeme SBS'yi iptal etti

Ankara İdare Mahkemesi en son yapılan SBS iptal etti.

Mahkeme SBS'yi iptal etti
Mahkeme SBS'yi iptal etti
GİRİŞ 18.04.2014 15:08 GÜNCELLEME 18.04.2014 15:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Bölge İdare Mahkemesi son yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nı iptal etti. Bölge İdare Mahkemesi'nin bu kararına Danıştay'da itiraz edileceği açıklandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede yapilan sinav sistemleri.... Turkiyedeki butun sinav sistemlerinin hepsini Cozebilecegimi iddia ediyorum................. Her kim olursa olsun, cok ozel ve kisisel yetenegi disinda, kesinlikle sinav sisteminden gecirilmelidir. Okullardaki sinav sistemleri, Memurluk ile ilgili sinav sistemleri, Her turlu meslek ile ilgili sinav sistemleri, Seviye belirleme sinav sistemleri, yeterlilik sinav sistemleri gibi akliniza gelecek her turlu sinav sisteminde Yapilacak tek sey ADALETLI olmaktir... Sinavlar SEFFAF, ACIK, NET ve ANLASILIR olmalidir. hicbir kimseye bir ayricalik gosterilmez ise bu ulke kalkinir. Bir isi ehline vermek gerekir, siyasilerin cikarlarina veya bir kesimin cikarlarina veya bir kesimin cikarlarina hizmet etmemelidir. yoksa, onun bunun elinde oyuncak olur, biri iptal eder, biri haksiz yer elde eder. ADALETLI olun, ozaman goreceksinizki bir cok sorun cozulur, Hic kimse birisine minnet borcu olmamali. Hak eden kendi hakkini herzaman savunur. iS ehlinin olur.
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne Adalet Ama!. SBS yapılmış, bu sınavın sonuçlarına göre okullara yerleştirilen öğrenciler girdikleri okullarda neredeyse ilk yıllarını tamamlamak üzereler bizim işgüzar mahkemelerimiz adalet dağıtıyor. Ne adalet ama değil mi?
    Cevapla
  • harun yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    cemaat!!. cemaatçi bebeler hapı yuttu desenize şimdik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!