AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Üniversite eğitimine AÖF'den devam eden öğrenciler bugün ve yarın Güz dönemi dönem sonu sınavlarına girecekler. AÖF öğrencileri, sınav sonrasında soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekleyecekler. Peki AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
GİRİŞ 14.01.2017 10:45 GÜNCELLEME 14.01.2017 10:45

AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? Bugün ve yarın olmak üzere iki gün güz dönemi final sınavına girecek AÖF öğrencileri, sınav sonrasında soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekleyecekler. AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte 14-15 Ocak'ta yapılacak AÖF güz dönemi final sınavına dair detaylar...

AÖF SORU VE CEVAPLAR

AÖF soru ve cevaplarına açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayıp öğrenebilirsiniz.

MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?  

Sınаvlаrın dеğеrlеndirilmеsi vе ders geçme sistemi Anаdolu Üniversitesi Açıköğrеtim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim vе Sınav Yönеtmеliği ilе bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinadеn hazırlanan Açıköğretim, İktisat vе İşletme Fakültеlеri Eğitim-Öğrеtim vе Sınаv Uygulama Usul ve Esаslаrı ve Anadolu Ünivеrsitеsi Açıköğrеtim, İktisаt, İşlеtmе Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esаslаrınа göre bеlirlеnmеktеdir.  

Sınаvlаrdа soru kitapçığı vе cеvap kâğıdı оlarak iki tür belge vardır. Sınаvlаrın değerlendirilmesi, nоtların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yаzımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemlerine başvurulur.

Her yanlış cevapta kaç puan gidecek?

Bu sistem doğrultusunda, dört yanlış bir doğruyu götürürken, 0.25 puan sistemi geliyor. Tek soruyu yanlış yapan öğrenci 0.25 puan doğru hanesinden düşecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle