Ulan İstanbul 12. Bölüm / izle

Pazartesi günleri yeni bölümüyle Ulan İstanbul yayınlanmaya devam ediyor. Ulan İstanbul 12. bölüm internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz

Ulan İstanbul 12. Bölüm / izle
Ulan İstanbul 12. Bölüm / izle
GİRİŞ 09.09.2014 11:42 GÜNCELLEME 09.09.2014 11:43

Ulan İstanbul Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Yeni bölümü de 8 Eylül akşamı yayınlanan Ulan İstanbul, ayrıca internet üzerinden de bölüm TV'de yayınlandıktan sonra hemen izlenebiliyor. İnternet sitesi üzerinde yüksek kaliteli olarak Ulan İstanbul 12. Bölüm izleyebilirsiniz.

Ulan İstanbul dizisi yeni bölümüyle Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Ulan İstanbul 12. bölümü de Kanal D ekranlarında yayınlandıktan hemen sonra internet sitesi üzerinden yayınlandı. 

Ulan İstanbul 12. bölüm izlemek için tıklayın.

Ulan İstanbul 12. bölüm özeti

Ulan İstanbul'da artık 1 milyon lirayı toplayan Kandemir ve çetesi artık kaçış planları yapıyor.
 
Kandemir ve Doğan, Vahit Akça’dan istedikleri parayı koparmayı başarırlar.
1 milyon lirayı toplayan Kandemir ve çetesi artık kaçış planları yapıyor.
 
Kandemir ve Doğan, Vahit Akça’dan istedikleri parayı koparmayı başarırlar. 

Ancak durumu hazmedemeyen Vahit Akça’nın bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ulan İstanbul'da Vahit Akça Kandemir ve Doğan’a ulaşmak için çalışmalarına hemen başlar. Albüm teklifi alan Yaren sanatı ile aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Yaptıkları son büyük vurgunla Kaptan’ı kurtaracak parayı toplayan ekip artık oyunun sonuna gelir. Herkes yeni hayatları için planlar yapmaya başlar. Kandemir, mahalleliye sezdirmeden ortadan kaybolmaları için gerekli ayarlamaları yapar.

Ceyhun ile Şehriban ise, Ceyhun’a, Derya’yı istemek için harekete geçerler. Ceyhun, Derya’ya evlenme teklifi eder. Şehriban ise Nevizadeler’in kapısına dayanır. Ertesi gün kaçacaklarının rahatlığıyla Kandemir, Şehriban’a Derya da Ceyhun’a evet der. Vahit Akça ise kendi yöntemleri ile Doğan’a ulaşmayı başarır. Ceyhun ile Derya’ya güle oynaya söz kesen ekip, son oyunlarının tadını çıkarırlarken hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
Kamuda tasarruf tedbirleri! İşte ilk etapta gündeme gelenler...