Kaza geçiren mobilyacının kolu koptu

Kemer ilçesi Göynük beldesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki mobilya ustası soldan gelen araçları kontrol ederken sağ taraftan gelen kamyonu fark etmeyince kolu koptu.

Kaza geçiren mobilyacının kolu koptu
Kaza geçiren mobilyacının kolu koptu
GİRİŞ 27.03.2013 14:30 GÜNCELLEME 27.03.2013 14:30

Göynük'te bir otelin tadilatında çalışan Duran G, arkadaşları ile Antalya'da bindikleri minibüsle yol yapım çalışmalarının devam ettiği D-400 karayolunun Göynük-3 mevkiine geldi. Çalıştığı otele gitmek isteyen 60 yaşındaki mobilya ustası Duran G, arkadaşlarından önce karşıya geçmek istedi. Duran G, Kemer yönünden gelen Hasan C idaresindeki 07 K 0377 plakalı damperli kamyonu fark etmedi. Duran G'in sağ kolu, kamyonun çamurluğuna takılarak arkadaşlarının gözleri önünde koptu.

Olayı dehşet içinde izleyen iş arkadaşları trafiği durdurdu. Kazaya şahit olan bir vatandaş, kopan kolun yerini kan akışını yavaşlatmak için omuzdan bağladı. Duran G, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Duran G'in arkadaşları kopan kolunun yerine dikilebileceğinin söylendiğini belirtti.

Kaza sonrası kamyon sürücüsü Hasan C, jandarma tarafından gözaltına alındı.

SOLA BAKTI, SAĞA BAKAMADI

Kazaya şahit olan Ergün Aydın, Duran ile Adana'dan birlikte geldiklerini belirterek şunları söyledi: "Kemer otobüsünden indik. Talihsiz bir kaza yaşadık. Arkadaşımız karşıya geçerken, yol tek yönlü olduğu için soldaki araçlara baktı, maalesef sağ tarafına bakma şansı olmadı. Kamyonu görmedi. Yandan kamyonun vurduğunu gördük. Kopan kol 30 metre ileride bulundu" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi