Gölette kaybolan avcının cesedine ulaşıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde vurduğu ördeği almak için buz tutan gölette yürürken buzun kırılması sonucu kaybolan avcının cesedi su altı kurtarma ekiplerinin uğraşları sonucu 3 gün sonra göletten çıkarıldı.

Gölette kaybolan avcının cesedine ulaşıldı
Gölette kaybolan avcının cesedine ulaşıldı
GİRİŞ 24.12.2013 22:30 GÜNCELLEME 24.12.2013 22:30

İdil ilçesinde vurduğu ördeği almak için buz tutan gölette yürürken buzun kırılması sonucu kaybolan avcı Mehmet Zeki Bosor'un (33) cesedi bulundu.

Avlanmak için 3 gün önce gittiği ilçeye 2 kilometre uzaklıktaki gölette kaybolan 4 çocuk babası Mehmet Zeki Bosor'un cesedi, Van Emniyet Müdürlüğü ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait sualtı kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda bulunduğu göletten çıkarıldı.

Arama çalışmalarını yerinde takip eden Kaymakam Ali Karakaya ve Emniyet Müdürü Mehmet Kara, Bosor'un yakınlarıyla görüşerek, onları teselli etmeye çalıştı. İdil Belediye Başkanı Selahattin Acar, 3 gün önce kaybolan Bosor'un vurduğu ördeği almak için buz tutan göletin üzerinde yürürken buzun kırıldığını ve suya düştüğünü belirterek, "Talebimiz üzerine ilçeye gelen Van Emniyet Müdürlüğü ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait sualtı kurtarma ekipleri zor şartlarda sürdürdüğü çalışmalarda Bosor'un cesedini bugün sudan çıkardı" dedi.

Bosor'un cesedi, İdil Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü