4,5 saat sonra mutlu son

Mersin'in Erdemli ilçesinde kanalizasyon borularına giren köpek, belediye ekiplerinin 4,5 saatlik operasyonu ile kurtarıldı.

4,5 saat sonra mutlu son
4,5 saat sonra mutlu son
GİRİŞ 29.12.2012 11:57 GÜNCELLEME 29.12.2012 12:05

Merkez Mahallesi Türbe Caddesi'nde devam eden kanalizasyon çalışması sırasında rögardan gelen köpek sesleri üzerine vatandaşlar belediyeyi aradı. Kanalizasyon borularına giren köpeği çıkarmak için olay yerine gelen belediye ekipleri, 4,5 saatlik bir operasyon gerçekleştirdi.

Trafik ekipleri operasyonun güvenliği için yolu trafiğe kapattı. Vatandaşlar ise operasyonu meraklı gözlerle izledi. Uzun uğraşlar sonunda bulunduğu yerden çıkarılan köpek suyla yıkanırken, köpeğin başından yaralandığı belirlendi.

Emine Seyrek adlı vatandaş, mahalle sakinlerinin haber vermesiyle köpeğin çıkarılması için operasyonbaşlatıldığını belirterek, "Ekipler öğlenden bu yana köpeği kurtarmak için çalışıyorlar. O da bir can taşıyor. Umarız sağ sağlim çıkar" dedi.

Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Gubaroğlu ise, operasyon sonunda yaptığı açıklamada, "Yağmur suyu çalışmaları sırasında borunun içerisine girmiş. Sesi duyan vatandaşlar bizi aradılar. Köpeği kurtarmak için çalışma başlattık. 4,5 saat sonra sağ salim kurtarıldı. Başında yaralanmalar var, veterinerler tarafından tedavi edilecek ve bakımı yapılacak. Daha sonra köpeği belediyenin arıtma tesisinde besleyeceğiz. Bundan sonra artık köpeğin bir sahibi var" diye konuştu.

Köpek, sağlık kontrolünün yapılması için belediye ekiplerince veterinere götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor...