Erol Evgin'den 'Gezi Parkı' açıklaması

Ünlü sanatçı Erol Evgin, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

Erol Evgin'den 'Gezi Parkı' açıklaması
Erol Evgin'den 'Gezi Parkı' açıklaması
GİRİŞ 04.06.2013 17:49 GÜNCELLEME 04.06.2013 17:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Erol Evgin'in o açıklaması:

"Dostlarım, güzel ülkemiz zor günlerden geçiyor. Sağlıklı demokrasi; sandık matematiğinin ötesinde, azınlık-çoğunluk demeden tüm vatandaşların ifade özgürlüğü, gösteri yürüyüşleri ve mitinglerle ve de özgür medya yoluyla korkusuzca duygu ve düşüncelerini dile getirmeleri ve ülkeyi yönetenlerin de bu görüş ve duyarlılıklara yine azınlık-çoğunluk demeden kulak vererek halkı kucaklamalarıdır. Umarım olaylara sebep olanlar yaşananlardan ders çıkarırlar ve şiddet bir an önce son bulur. Ölen vatandaşlarımıza Tanrı'dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dostlukla."

"TWITTER'DA HESABIM YOK"

Evgin, açıklamasının sonunda bir de bilgilendirme yaptı. Ünlü sanatçı, "Twitter'da Erol Evgin adıyla korsan hesaplar faaliyet göstermektedir. Benim hiçbir zaman Twitter hesabım olmadığı gibi yazılanlarla da hiçbir ilgim yoktur" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    AYDIN ŞAHİN E. Aydın BEY ,bu olaylar dış ülkelerde olsaydı şöyle böyle olurdu diyorsunuz. bu olaylar dış ülkelerde olmuyor ama. ben şimdiye kadar hiç bir ülke başbakanın ,kalkıpda asırlık bir parkın ağaçlarını söktürdüğünü ve doğal yapısını bozduğunu duymadım. ve dikkat ettinizse polisin aşırı güç kullandığı söyleyen de ,en başta dünya medyası,yani dış ülkeler.
    Cevapla
  • aydın şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    erol bey...demokrasinin neresinde?. demokratik yürüyüş, protesto,eylem yapmak insanların hakkıdır doğru cam çerçeve indirmek ,arabaları yakıp yıkmak,yol kesmek.demokrasinin neresinde?yada insanlığın neresinde ne yapacak polisimiz yakın yıkın mı diyecek tabiiki müdahale edecek bizim polisimiz dünyanın en insaflı polisidir bu olaylar dış ülkelerde olsaydı görün neler olurdu. ancak bizim haberimiz olmazdı çünkü onların medyası bizim medya gibi hain değiller
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü