Bir ülkeye daha vizeler kalktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Victor Orban'ı Başbakanlık Merkez Binada kabul etti.

Bir ülkeye daha vizeler kalktı
Bir ülkeye daha vizeler kalktı
GİRİŞ 18.12.2013 19:47 GÜNCELLEME 18.12.2013 20:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İki ülke arasında imzalanan anlaşmalar sonrası Erdoğan açıklamarda bulundu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

VİZELER KALDIRILDI

Macaristan ile yaptığımız anlaşma gereği vizeleri karşılıklı olarak kaldırma kararı aldık.

YORUMLAR 9
  • Almanya 10 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi yanlışlığı vardır Macaristan schengende olduğu için o zaman tüm Avrupa'ya serbest giriyorsun.. Haber yanlış olabilir doğru olsa da iş adamlarına falan kolaylık sağlanmış olabilir.Çünkü Macaristan schengen bölgesinde o zaman dileyen her türk vatandaşı Macaristan'a girip ordan Avrupa'ya elini kolunu sallayarak girer.AB bunu kabul etmez yanlışlık vardır bunda ;). Saygılar sevgiler.
    Cevapla
  • oguz birinci 10 yıl önce Şikayet Et
    garanti olsun diye. bende siğirli deynegimi deydireyimmi :)
    Cevapla
  • Sergehei Atanov 10 yıl önce Şikayet Et
    Moldova Vizesi İşine Benzemesin de !!!!!!. Adamlar vizeyi Kaldıracağına bir aylık vizeyi 50 dolardan 65 Euroya çıkardılar.Birde yanında bir ton belge istiyorlar.Vizeyi alıyorsun Moldovaya girerken 10 tane sorgu sual.Bizimkiler hava alanında 30 dolar ver-al pulu Hoş geldin diyorlar .İnşaallah Moldova vizesi gibi 2 sene oldu.Hikaye olmaz!
    Cevapla
  • Kerem Ali Kayra 10 yıl önce Şikayet Et
    Hatalı Bilgi Olabilir mi ?. Macaristan Avrupa Birliği ülkesidir ve Schengen vizesine tabiidir. Bulgaristan, Yunanistan da dahildir. Avrupa Birliği ne girmeden vizesiz gitmek girmek gibi bir şey kesinlikle söz konusu olamaz. Belki Macaristan üzerinden başvurulan vize taleplerinin iş adamları vs için daha kolay hale getirilmesi konuşulmuş olabilir. Daha kolay derken, sebepsiz red verilmemesi- uzun süre bekletilmemesi, çok girişli-uzun süreli vizeler verilmesi vb.
    Cevapla
  • Seso 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖNEMLI. Mümkün degil, Almanyadan Macaristana kadar Vizesiz gidebiliyorsun. Ben hersene arabayla geldigim icin biliyorum. Bu mümkün degil. O zaman akrabalarimi ben Macaristan Budapeste havalimanindan arabayla alip Almanyayi gezdiririm. Cünkü Macaristandan Avusturya ya giriste kapi gümrük yok, ayni sekilde Avusturya ALmanya arasi kapi yok, Bu demektirki Vizesiz Avrupaya hosgeldiniz. Sanirim bir yanlislik olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları