Adana'da 6 polis serbest

Adana'da 'yasa dışı dinleme' iddiasıyla tutuklanan altı polis, nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Adana'da 6 polis serbest
Adana'da 6 polis serbest
GİRİŞ 14.04.2014 17:14 GÜNCELLEME 14.04.2014 18:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Adana 'da 'yasa dışı dinleme' iddiasıyla tutuklanan altı polis, tutukluluğa itirazı değerlendiren nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Nisan'da 17 Aralık operasyonundan sonra İstihbaratŞube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden alınıp Sosyal Hizmetlerden ve Polisevi'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan ve daha sonra buradan da Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na Öğretmen Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen İsmail Bilgin, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden alınıp Hassas Noktaları Korumalar Şube Müdürlüğü'ne atanan Ertuğrul Yetkin ile 1 komiser ve 5 polis memurunun evine baskın yapmış, polisler gözaltına alınırken evlerinde de arama yapılmıştı.

Gözaltına alınan polisler Adana Emniyet Müdürlüğü'nde bir gün sorgulandıktan sonra İsmail Bilgin, Ertuğrul Yetkin, Komiser Fevzi Mert ile polis memurları Hasan Serçe, Ahmet Şenal ve emekli Abdullah Karaca tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, polis memurları Ramazan Kasap ile Mehtap Avcu ise savcılıktan serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 18
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . bu ihanet hareketinin 17 aralık dersane olayları ile aslında toplum nazarında itibarı zayıfladıgı 17 aralık haclı darbe oparasyonu ilede devlet refleks göstermesi gibin halk müminler vatansevdalılarıda refleks göstermiş inanmamıştır . başbakanımızın hamdolsun bu haclı darbe deeşebbüsnde dik durması kalk olarak etrafında kenetlendik meydanlara akın ettik . sandık sonunda bu ihanet hareketi ile barışın daha güçlü bir şekilde vesayete el koymak için mühsin başkan gibin niçe gizli oparasyonlar yapılarak şehit edilecek bu ülkede evlatınımı sebep olunsun sandık bu hainlerin haçlılar ile iş biliği yapan darbeçilerin hukuk içinde cezalandırılması . olmaz ise olmazdır dönüşü affı devletin vesayeti anahtarını teslimiyettir. saman altında olan saaş artık gizlenecek durumu kalmadı ahtapotun çogunluk vucudu göruldu
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . serdar bey sulh derken bazı şeylerde bir yanlışlık var sanırım . insan ile şeytan arasında sulh ne derece olabilecegini merak ediyorum. herhalde sulh dedigin terör örgütü olsa idi keske olabilirdi. ama bu örgüt yapısı içimizde bize benzeyen ama bizi eseret altında maddi manevi her şeyimize sahip olmak derdine düşmüşler . bu ihanet hareketine tam isim bile konamıyor hiçbir kaba sıgmıyor öncelikle sulhden bahsetmeden önce bu ihanet yapısının her anlamda oluşumunu ögrenmenizi tafsiye ederim .
    Cevapla
  • şaban özgüvenç 10 yıl önce Şikayet Et
    keşke makarna kömürden ibaret olsa. işin rengi çok farklı hocam.işin içine cıa girmiş,mossad girmiş,almışlar ellerine cemaat maşasını ülkemizle oynamaya çalışıyorlar.cemaat ! ise kendi menfaatlerine halel getirmemek için kendi ülkesini bu keferelere peşkeş çekecek kadar büyük bir ihanetin içine giriyorlar.haine karşı iyimser olursan sonucu ülke adına tam bir felaket olur.sizde gözünüzü açıp faciayı görün oynanan oyunu görün ve cemaatin takiyyeciliğine kanmayın.onlar bu işin piridir hocam.ben içlerinde kaldım ondan biliyorum.
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    şaban bey çok ön yargılısınız. benim cemaatle falan bir bağlantım yok. mama konusuna gelince de ben uzman doktorum, mamaya falan ihtiyacım yok. chp lilerin yaptığı gibi ak partiye oy verme meselesini makarna-kömür menfaati gibi düşünmeyin. siz de bunu yaparsanız işimiz yaş. daha önceden hiç oy kullanmadım. 17 aralık olaylarından sonra oyumu ilk defa Erdoğan a verme kararı aldım ve Erdoğan a oy verdim. ama biz müslümanlar üzerinde oynanan bir oyun var, bunun farkında değiliz ve birbirimizi vurmaya devam ediyoruz. görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
    Cevapla
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    Karamsar vatandaş. Bu soruşturmalardan bir şey çıkacağına zerre kadar inanmıyorum. Memleketin asıl uğraşması gereken şeylerden uzaklaştırılıp, enerjisini, gücünü, aklını, imkanlarını çar çur etmesini sağlıyorlar. 1970 li yıllardan beri hep aynı tezgah. Şekli, oyuncuları farklı olsa da amaç aynı. Türkiye başını kaldırmasın, kendi ayakları üzerine durmasın. Bunun için de içeriden adam bulma sorunu yok. Herhalde bir kaç yılda parelel di yamuktu çember di oyalanıp dururuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık