Bir şehir daha yağmura teslim: Cadde nehire döndü

Elazığ'da, şiddetli yağmur nedeniyle oluşan sel suları hayatı olumsuz etkiledi. Elazığ-Malatya karayolu, yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.

GİRİŞ 28.09.2014 16:47 GÜNCELLEME 28.09.2014 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elazığ'da, dün akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağan yağmur nedeniyle oluşan sel suları, Elazığ-Malatya karayolunda ulaşımı olumsuz etkiledi. Abdullahpaşa mahallesinden geçen Çevre yolu sel nedeniyle ulaşıma bir saat kapatıldı. Göle dönen yolda bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Sel suları içersinde kalan bir midibüs itilerek sudan çıkarılmaya çalışıldı. Araçlarını sudan iterek çıkarmaya çalışan vatandaşlar, kısa süreli yağan yağmur ile Elazığ'ın bu hale geldiğini belirterek, "Elazığ'ın alt yapısı bu işte. Kısa süreli bir yağmurda burası göl haline geldi"dedi. Mahallenin gençleri sel suları kenarında selfiye çekerken, çocuklarda suyun derinliğini ölçüp cep telefonları ile oluşan manzarayı görüntüledi.

Selin vurduğu bir bahçede bulunan tavukları telef oldu. Sudan çıkarılan bazı tavukların yaşam mücadelesi verdiği gözlendi. Bahçelerinin sular altında kaldığını söyleyen Selahattin Gül, her yağmur yağdığında aynı manzarayı yaşadıklarını ifade ederek hayvanlarının telef olduğunu söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel memleketimin . Çalışan ve üreten Belediyeleri !!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı