DBP Bingöl İl Başkanlığına silahlı saldırı iddiası

AK Parti Bingöl İl Başkanı Coşkun: "Böyle bir saldırıyı asla tasvip etmiyor ve kimden gelirse gelsin en güçlü şekilde kınıyoruz"

DBP Bingöl İl Başkanlığına silahlı saldırı iddiası
DBP Bingöl İl Başkanlığına silahlı saldırı iddiası
GİRİŞ 18.01.2015 18:40 GÜNCELLEME 18.01.2015 18:40

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, "Böyle bir saldırıyı asla tasvip etmiyor ve kimden gelirse gelsin en güçlü şekilde kınıyoruz" dedi.

Coşkun ve parti yönetimi, önceki gün silahlı saldırıya uğrayan DBP Bingöl İl Başkanlığını ziyaret etti. DBP İl Eşbaşkanı Zeynep Yurtsever ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Coşkun, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ve çözüm sürecinin durdurulması için kim tarafından belli olmayan girişimlerle karşı karşıya olduklarını ifade eden Coşkun, "Bir siyasi partinin levhasına gece yarısı kurşun sıkılması da, bu süreçte elbette ki art niyetten başka bir şey değildir. Böyle bir saldırıyı asla tasvip etmiyor ve kimden gelirse gelsin en güçlü şekilde kınıyoruz" dedi.

Saldırıyı yapanların kentte siyasi kriz yaratmak ve halkın huzurunu kaçırarak sürece zarar verme niyetinde olduklarını aktaran Coşkun, şunları kaydetti:

"Bu tür eylem ve provokasyonlarla ayrışmaları tetiklemek isteyenler şunu unutmamalıdır ki, halkımız, gerçekleri her zamankinden çok daha net görebilmekte ve yapılan bu tür çirkin girişimlere prim vermemektedir. Bir daha bu tür çirkin eylemlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!
'Kutuplaşma'yı eleştirenler 'yumuşama'yı da eleştirdi