Mehmetçik sınırda teyakkuzda!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırındaki hudut karakollarını ve görevlerini icra eden güvenlik güçlerinin görüntülerini paylaştı

GİRİŞ 11.02.2015 23:03 GÜNCELLEME 11.02.2015 23:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçleri son olarak Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde IŞİD'e katılmak isteyen ve Suriye'ye geçmek isteyen 1'i Türk 14 kişiyi sınır hattında yakaladı.

IŞİD'E KATILMAK İSTEYEN 14 KİŞİ YAKALANDI

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, IŞİD'e katılmak isteyenlerin sınırda yakalanmasıyla ilgili açıklama yeraldı. Geçen pazartesi günü meydana gelen olaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Güvenlik güçleri tarafından 09 Şubat 2015 saat 15.00’da, Oğuzeli İlçesi Sazgın Mahallesi'nde DEAŞ’a katılmak maksadıyla Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışan, bir Türk Vatandaşı ile 13 yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, ifadelerinin alınmasını müteakip söz konusu şüphelilerden, Türk vatandaşı olan serbest bırakılmış, 13 yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmek üzere Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir."

SINIRDA GÖREV YAPAN ASKERLERİN GÖRÜNTÜSÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınır hattında yer alan hudut karakollarını ve bu karakollarda görevlerini icra eden güvenlik güçlerini görüntülerini paylaştı. Askerlerin son dönemde Suriye sınır hattında kaçakçılık girişiminde bulunan ve kaçak geçiş yapmak isteyenlere göz açtırmıyor. 
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • 1302 9 yıl önce Şikayet Et
    Gurur duyduğum kadNar, üzüldüm de. Hala Allahımıza hamdolsun yerine Tanrımıza hamdolsun deniyor. Ne tanrısı bereket tanrısımı. Hırıstiyanmıyız biz . . .
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet doğudan batıya her yer sorun her problem bırakın artık şu koltuklarınız yapacak eğitimli insanlara bırakın değişim gelmeli artık
    Cevapla
  • bırakmak? 9 yıl önce Şikayet Et
    potansiyel katili nasıl oluyor da serbest bırakıyorsunuz ? bunu aklım izanım almıyor.herif oraya portakal suyu içmeye değil kafa kesmeye gidiyor.bir şey olmamış gibi bırakıyorsunuz.hadi diğer örümcekleri sınır dışı ettiniz.türk olanı nasıl bırakıyorsunuz ? alın kapatın bir rehabilite merkezine hayvanlıktan insanlığa erişene kadar eğitin.baktınız olmuyor atın bir hücreye çürüsün orada.Allah'ın dinini kendi hayvansal içgüdülerine alet etmek ne demekmiş öğrensin.
    Cevapla
  • hukuk 9 yıl önce Şikayet Et
    ne bicim bir hukuk anlayisin var senin? hukuk 'potansiyel suclu' yu degil suclu'yu yakalamak icin var.. Eyleme gecmis bir sucu olmayan insanlar potansiyel suclu diye hapse atilmaz..
    Cevapla
  • hemo KÜRDO 9 yıl önce Şikayet Et
    ısıde süreklı yenılerı katılsın kürtlerde sılah buraksın bu hankı kıtapta yazıyo !!!!!!!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'da insanlık dışı olay: Husumetlisini araca bağlayıp sürükledi!
Yunanistan'dan Kariye tepkisi: Türkiye meydan okuyor