Mersin'deki ihale operasyonunda 15 kişi tutuklandı

Gözaltına alınan 35 zanlıdan, aralarında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan'ın oğlu ve 2 kardeşinin de bulunduğu 15 kişi tutuklandı

GİRİŞ 27.03.2015 08:37 GÜNCELLEME 27.03.2015 14:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin önceki yönetimi döneminde ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 35 zanlıdan 15'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 35 kişi, savcılıkta ifade verdi.

İfadelerinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 35 zanlıdan, aralarında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu İ. Özcan ile kardeşleri T. ve S. Özcan'ın da olduğu 15 kişi tutuklandı. 20 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkında gözaltı kararı olan Macit Özcan'ın, görüldüğü yerde yakalanmasına karar verildiği bildirildi.

Mersin Adliyesi önünde bekleyen zanlıların yakınları, kararın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUMLAR 13
  • ERZURUMLU TANER 9 yıl önce Şikayet Et
    yok canım şakadır. hiç chp hak yermi adam kayırır mı moğultay kılıçtaroğlu
    Cevapla
  • PRESTİJ 9 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçekte bu adamın yanına gönderilmelidir
    Cevapla
  • Kubilay 9 yıl önce Şikayet Et
    sol cenah ve chp yandaşları sus pus oldular.Bu yolsuzluk değil mi haksızlık değil mi.Aslı astarı olmayan ispatlanmamış Ankara için yaygara koparıyorlar. chp nin İSKİGATE, ŞİŞLİ,ÇANKAYA belediyeleri vb. çok yerde yaptığı iş bunlar şaşırmamak gerek.Yılmaz denilen kişi bunu da eleştirse ya!
    Cevapla
  • speee 9 yıl önce Şikayet Et
    Ideolojik sempatizan bir sehir mersin malasef boyle calisiyor kafalar burda acaba benim menfaatim ne olur diyenlerin sandik basinda aliniste chp ye attim diyenlerin sehri ve hali ortada akp soverek çağdaş şehircilik yapanlarin sehri.sonuc ortada...
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim yasadigimiz semtte bir yol yapim calimasi oldu asvalt atilacak kaldirim felan dosenecekti yolu kazidilar yaklasik iki sene surdu sonunda asvaltta atildi sukur, fakat iki ay sonra tekrar ayni yol kazildi ve boru dosediler tekrar ayni naneler ve isin ilginc tarafi iki sene o yolun kenarinda yoldan kalkan tozun icerisinde yasayan insanlar bu insani istiyordu ee bunlara merhamet edilmez. ben mersinliyim atam yoruk bu yuzden dagin yoruk insanini severimde, ne sehrini ne bu sehirde yasayan insanlarin zihniyetini sevmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti