Edirne'de, Ülker Çocuk Sinema Şenliği düzenlendi

Etkinliğin koordinatörü ve Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Erbengi: -" Çocukların ileride daha yaratıcı, üretken, hayal güçleri daha kuvvetli bireyler olmaları açısından bu projeleri çok önemsiyoruz"

Edirne'de, Ülker Çocuk Sinema Şenliği düzenlendi
Edirne'de, Ülker Çocuk Sinema Şenliği düzenlendi
GİRİŞ 19.04.2015 12:27 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:27

Edirne'de, Ülker Çocuk Sinema Şenliği düzenlendi.

Etkinliğin koordinatörü ve Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Bahar Erbengi, kentteki bir alışveriş merkezinde oluşturulan şenlik alanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ülker Çocuk Sinema Şenliğini kutlamak için Edirne'de bulunduklarını söyledi.

Çocukların şenlik alanındaki stantlarda eğlendiğini belirten Erbengi, şunları kaydetti:

"Biz firma olarak bu konuya çocukların hayal gücünün beslenmesine sadece fiziki olarak değil, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine çok önem veriyoruz. Bu sebeple de 8 yıldır bu projeyi sürdürüyoruz. Bu yıl 150 bin çocuk bu projeye katılmış olacak. 8 yılın sonunda da 1 milyon çocuğa ulaşmış olacağız bu şekilde. 56 şehirde 138 sinema salonunda filmimiz '6 Süper Kahraman' bütün seanslarda ücretsiz olarak çocuklara gösterilmiş olacak konuştu. Çocukların ileride daha yaratıcı, üretken, hayal güçleri daha kuvvetli bireyler olmaları açısından bu projeleri çok önemsiyoruz. Sanat ve spor gibi alanlara eğiliyoruz."

Gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında yüz boyama, şişme balon oyunları ve dijital sürüş gibi etkinlikler şenlik alanında devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...