Manisa'da başarılı polislere ödül

Manisa İl Emniyet Müdürü Ceren: "Manisa sokaklarında, okul önlerinde asla uyuşturucu madde satılmasına izin vermeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız"

Manisa'da başarılı polislere ödül
Manisa'da başarılı polislere ödül
GİRİŞ 27.05.2015 19:43 GÜNCELLEME 27.05.2015 19:43

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Manisa sokaklarında, okul önlerinde asla uyuşturucu madde satılmasına izin vermeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız" dedi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli 14 polis, sokaklarda uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik sürdürdükleri mücadeleden dolayı İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren tarafından ödüllendirildi.

Ceren, törende yaptığı konuşmada, operasyon ve denetimlerde yaklaşık 1,5 kilogram bonzai ile 12 kilogram esrar ele geçirilmesinde rol alan 14 polise ödül verileceğini, bu ödüllerin diğer polisler için de örnek oluşturacağını belirtti.

Manisa il genelinde uyuşturucuyla mücadelede önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ceren, "Uyuşturucu bizim önemli konularımızdan bir tanesi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi madde bağımlığından ve uyuşturucu ticareti yapanlardan uzak tutmak için canla, başla çalışıyoruz. Bunun için Emniyet Müdürlüğümüzdeki ekiplerimiz önemli çalışmalara imza atıyor. Manisa sokaklarında, okul önlerinde asla uyuşturucu madde satılmasına izin vermeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız" diye konuştu.

Ceren, 8 aylık sürede sokakta uyuşturucu satışı yapan 101 kişiyi yakalayan polis memuru Kazım Oktay Malgir’e tam altın, diğer polislere ise gösterdikleri başarıya göre yarım ve çeyrek altın hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Malulen emeklilik için bunları yaşayanlar dikkat! 10 yıl erken emekli olabilirsiniz...
Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek