Genel seçime doğru

CHP Sivas milletvekili adayları Ali Akyıldız, Haydar Gölbaşı ve Baki Çoban, Suşehri ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde partilerine destek istedi.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 28.05.2015 14:37 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:37

Esnafları ve ilçede görev yapan basın mensuplarını ziyaret eden milletvekili adayları adına konuşan Gölbaşı, halkın CHP’ye büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

Gölbaşı, 2011 yılında yapılan genel seçimlerle kıyaslandığında vatandaşların CHP’ye yoğun ilgisini gördüklerini belirterek, "Bizim partimiz üyelerimizin ve yönetimlerimizin kullandığı oylarla sıralamaya giren adayları Sivas’ın huzuruna çıkarttı. Tüm teşkilatlarımız da bu ön seçimleri saygıyla karşıladı. Şimdi ise halkımızın huzuruna çıktık ve partimiz için oy talebinde bulunuyoruz" dedi.

Adaylardan Ali Akyıldız ise kısa süre önce Sivas’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Sivas halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Halkın yoğun katılımıyla miting yaptıklarını dile getiren Akyıldız, "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na gösterilen bu ilgiden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Ziyaretlerde milletvekili adaylarına CHP Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu da eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...