Jandarma onun için seferberlik ilan etti

Mardin'de ailesiyle akraba ziyaretine gittikleri Harmanlı Köyü'nde bakkala gitmek için evden çıkan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan kayboldu.

Jandarma onun için seferberlik ilan etti
Jandarma onun için seferberlik ilan etti
GİRİŞ 15.06.2015 21:34 GÜNCELLEME 15.06.2015 21:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Jandarma ekipleri minik kızı bulmak için köy ve çevresinde aramalarını sürdürüyor.

Midyat'ta yaşayan Tunç ailesi, hafta sonunda Harmanlı Köyü'ne akrabalarını ziyarete gitti. Bakkala gitmek için evden çıkan Ecrin Tunç uzun süre dönmeyince ailesi ve köylüler tarafından aranmaya başlandı. Aramadan bir sonuç alamayan baba Bekir Tunç, İlçe Jandarma Komutanlığı'na kızının kayıp olduğunu bildirdi. Köye giden jandarma ekipleri köylülerin de katıldığı geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Ormanlık alanlar ve dağlık bölgede arama çalışmalarına başlayan gruplar, küçük kızı bulabilmek için çalışmalarını 24 saattir aralıksız sürdürüyor.

Baba Bekir Tunç çok endişeli olduklarını belirterek, kızını gören ya da bulanların en yakın jandarmaya haber vermelerini istedi.

VALİLİK: ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mardin Valiliği, yazılı açıklamasında Midyat İlçesi Harmanlı Köyü'nde dünden beri kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Anne ve babasıyla birlikte Harmanlı Köyü'ndeki dedesini ziyarete giden Ecrin Tunç'un kaybolduğunun belirtildiği açıklamada, şöyle denildi:

"14 Haziran 2015 Pazar günü Midyat İlçesi Harmanlı Mahallesi'nde anne ve babası ile birlikte dedesini ziyarete gelen kız çocuğu; annesinin evde temizlik yaptığı sırada mahalle içindeki bakkala gitmek üzere evden ayrılmış, bir saat kadar sonra çocuğun bakkaldan dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi tarafından yapılan tüm aramalara rağmen çocuk bulunamamıştır. Olayın aynı gün saat 14.10 sıralarında bildirilmesi üzerine adli tahkikata başlanılmış, kayıp çocuğu arama çalışmalarına; 14 Haziran 2015 günü İl Jandarma Komutanlığı'nca görevlendirilen 4 Jandarma Komando Timi, 1 Jandarma İç Güvenlik Unsuru, 1 İz Takip Köpek Timi, 27 Geçici Köy Korucusu ve Mardin AFAD Müdürlüğü'nden 5 kişilik arama ekibi ile başlanılmış, 15 Haziran 2015 gününden itibaren Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan 1 adet helikopter ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'ndan 1 İz Takip Köpek Timi ve Mardin İl AFAD Müdürlüğü'nden 1 İz Takip Köpek Timi, karadan ve havadan kayıp kız çocuğunu arama faaliyetine katılmış olup, arama çalışmalarına halen devam edilmektedir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm köylü ahırlara varıncaya kadar her kullanılmayan yapıyı kontrol etmeli
    Cevapla
  • duacı 8 yıl önce Şikayet Et
    ya Rab! sen şu mübarek ramazan arefesinde şu masum çocuğu ailesine hayırlı bir şekilde kavuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...