Hacılar'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Hacılar'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Hacılar'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
GİRİŞ 04.08.2015 14:10 GÜNCELLEME 04.08.2015 14:10

Hacılar Kaymakamlığında düzenlenen törene, Kaymakam Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ekici, burada yaptığı konuşmada, 2014-2015 eğitim dönemi TEOG sınavında ilk üçe giren öğrencileri ödüllendirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Hacılar’ın eğitim göstergeleri bakımından iyi durumda olduğuna işaret eden Ekici, bunda öğretmenler, veliler ve bilinçli öğrencilerin büyük katkısı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakam Yasin Tikdağ da ilçenin eğitim düzeyi bakımından çok iyi bir seviyede olduğunu vurgulayarak, "Bizden önce görev yapmış olan arkadaşların yakalamış olduğu başarı seviyesini daha yukarı taşımak için çalışacağız” dedi. 

Konuşmaların ardından Tikdağ, Ekici ve Herdem, TEOG sınavında ilk üçe giren Şevval İnal Pulat, Murat Han Ulukaya ve Simge Cankaya ile ilçedeki liselerin okul birincileri Pınar Geleş ve Havva Kütük’e hediyelerini verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın
Eurovision'da 'İsrail' ayıbı, bu kadar da olmaz! Tepkiler çığ gibi...