Yüksekova'da askeri araca saldırı!

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde PKK’lı teröristler tarafında önceden yola döşenen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.

Yüksekova'da askeri araca saldırı!
Yüksekova'da askeri araca saldırı!
GİRİŞ 02.10.2015 12:31 GÜNCELLEME 02.10.2015 13:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yüksekova-Şemdinli karayolunun 20’nci kilometresinde bulunan Çukurca köyü yakınlarında sabaha karşı askeri araçların geçişi sırasında yola döşenen bomba, uzaktan kumandayla patlatıldı.

Meydana gelen patlamada askeri araçta hasar meydana gelirken, yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Patlamanın ardından ise karayolu trafiğe kapatılıp, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 6
  • Yaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Sinekler bitmez bataklık kurutuısun
    Cevapla
  • Kafkas 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem Anadolu'da hem de Alem-i İslam'da şehid olanlar inşallah *UMUMUMUZUN BEDELiNE AHiRETE GiTTiLER ve *SELAMETiMiZiN HESABINA FEDA OLDULAR.
    Cevapla
  • şıbbap 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim tubitak arac önlerine bom ba bulma sinyal koysun
    Cevapla
  • feraset 8 yıl önce Şikayet Et
    ya aracin onune 10 metre uzunlugunda bir testen ceker romork konmazmi yada robot araba akrakadn yoneterek konvoy basi yapilmazmi acilen ya tubitak vs adam korler icin araba yapti hadi acil dusunun buna bir formul cok basit is ya
    Cevapla
  • kabzacı 8 yıl önce Şikayet Et
    çözüm basit toprak altını 5 metre derinliğe kadar 3 boyulu haritasını çıkaracak görüntülü bir radar şuan define avcıları bunu kullanıyor ancak hızla giden bir araca monte edilmesi için geliştirilmesi lazım buda tübitakın işi
    Cevapla
  • pelinn 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmeden önce geniş çaplı operasyon yapsak ya da geçmeden birkaç gün önceden itibren İHAlerla izlesek çözüm olur mu acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor
Kamuda tasarruf tedbirleri! İşte ilk etapta gündeme gelenler...