Emine Erdoğan'dan seferberlik çağrısı

Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Muhtaç çocuklarımıza, geçmişlerinden daha güzel bir geleceği ancak gönül seferberliğiyle yapabiliriz." dedi.

Emine Erdoğan'dan seferberlik çağrısı
Emine Erdoğan'dan seferberlik çağrısı
GİRİŞ 17.05.2016 17:18 GÜNCELLEME 17.05.2016 17:18

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Hilton Otel'de düzenlenen "Gönül Dağı Projesi" tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan yaptığı konuşmada, evlerde kurulan mobil sistemler sayesinde 500 gencin çağrı merkezlerinde istihdam edildiğini, 2012 yılında programlarına bizzat katılarak desteklediği projenin çok güzel meyveler verdiğini ifade etti.

GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Korunmaya muhtaç çocukların artık koğuş usulü yetiştirme yurtlarında değil Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evlerinde kaldığını vurgulayan Emine Erdoğan şöyle devam etti: ". Kimsesi olmayan ya da korunmaya muhtaç çocuklarımıza, geçmişlerinden daha güzel bir gelecek hazırlamak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bunu da ancak gönül seferberliğiyle yapabiliriz

"HEP BİRLİKTE DESTEK OLMALIYIZ"


Gençlere yapılan her  yatırımın geleceği inşa ettiğini söyleyen Erdoğan, "Ne kadar farkındalık oluşturabilirsek, sorumluluk duygusunu ne kadar yaygınlaştırabilirsek, sorunlarımızın çözümünde o kadar etkin, o kadar başarılı oluruz. Bunun için, hep birlikte sosyal faydası yüksek kampanyalara iştirak etmeli, destek olmalıyız." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz