Erdoğan'ı bu silahlarla vuracaklardı

FETÖ’cü darbecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmek için yaptıkları hazırlıklar kan dondurdu.

Erdoğan'ı bu silahlarla vuracaklardı
Erdoğan'ı bu silahlarla vuracaklardı
GİRİŞ 20.07.2016 06:51 GÜNCELLEME 20.07.2016 07:01
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yeşilköy askeri havalimanında bir minibüs içerisinde gizlenen silahlar İstanbul Emniyeti ve Jandarma tarafından düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

30 HAİN SAT KOMANDOSU

Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen FETÖ’cü askerler tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenilen darbe kalkışmasının önlenmesinin ardından her gün yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. Cuntacıların başlattığı darbe girişiminde 30 SAT komandosunun 7 MG3 otomatik silah, 100 el bombası ve 20 bin mermi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmek için hareket ettiği ortaya çıktı. 12 SAT komandosu yakalandı.

SAT KOMANDOLARI GÖREVLENDİRİLDİ

FETÖ’cüm terörist askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattığı darbe girişimine destek için Beykoz’da bulunan 30 SAT komandosuna görev verildi. SAT’çıların görevi Marmaris’te tatilde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmekti.

100 EL BOMBASI 20 BİN MERMİ

SAT komandoları, 3 minibüsle Yeşilköy Askeri Havalimanı’na geldiler. Yanlarında 7 MG3 otomatik silah, 100 el bombası ve 20 bin mermi vardı.  Hazırlıklarını yapan askerler helikopterlerle Marmaris’e gittiler. Destek timlerini götürmek için hazır tutulan diğer helikoptere ise halk engel oldu.

BAKIRKÖY POLİSİ MİNİBÜSLERE EL KOYDU

Darbecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmek için hazırladıkları patlayıcı ve silahlar ise İstanbul emniyeti, Bakırköy ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ve Jandarma ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonla ele geçirildi. Yeşilköy Askeri Havalimanı içerisinde  minibüs içinde ele geçirilen silahlar ise darbecilerin nosal korkunç bir plan içinde olduklarını da gün yüzüne çıkardı. Olayla ilgili 12 SAT komandosu yakalandı. 18’i ise Marmaris başta olmak üzere her yerde aranıyor.

Kaynak: Akşam/Levent Albayrak

YORUMLAR 14
  • ERDAL13 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisim cenabı Allah sana uzun ömürler versin aziz şehitleremizin bize armağanı olan bu cennet vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenleri Allah kahhar ismi ile per perişan eylesin
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sat komandolarını isimleri bellidir yakalansın ve idam edilsin hainler
    Cevapla
  • deli ormanli 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen esi dostu bilsin vatan hainini yazin kardesim
    Cevapla
  • bitlisli 7 yıl önce Şikayet Et
    hakimiyet kayıtsız ve şartsız Allah ındır..
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün noksanlardan münezzehtir. bu hain planları bozanda Rabbimdir. Allah hep yanında ve kalbinde olsun Cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • ertugrul gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım verecen herturlu göreve hazırız.devletımız bıze bırgun bı gorev verırse emın olun ölümüne yapacaz.siz ve dostlarınız sakın üzülmeyin ardınızda dünyanın en güçlü ordusu var(TÜRK MİLLETİ)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe