Saadet Partisi'ni ayağa kaldıran tutuklama!

Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Teşkilatı üyesi bir grup, avukat Mustafa Yaman'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.

Saadet Partisi'ni ayağa kaldıran tutuklama!
Saadet Partisi'ni ayağa kaldıran tutuklama!
GİRİŞ 12.07.2017 09:38 GÜNCELLEME 12.07.2017 11:01
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Teşkilatı üyesi bir grup, Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) İstanbul Şubesi Başkanı ve Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Mustafa Yaman’ın FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasını protesto etti.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan SP İstanbul İl Teşkilatı üyesi bir grup, avukat Yaman'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Grup adına burada açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Yaman’ın perşembe günü Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısının ardından gözaltına alındığını kaydetti. 

Mustafa Yaman’ın bir avukat olarak İstanbul’da hukuk camiası içerisinde tanınan birisi olduğunu söyleyen Aydın, Yaman’ın hükümet üyeleri tarafından da bilinen bir isim olduğunu ve gençliğinden itibaren sosyal ve siyasi kişiliği ile ön plana çıktığını aktardı. Aydın, “Arkadaşımızın evinden alınma veya avukat olarak adliyeye çağrılma imkanı varken haftada 2 gün geldiği il yönetim kurulu toplantısının ardından alınmasını da ayrıca manidar görmekteyiz” dedi. 

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 31
  • Muhterem Yurdatapan 6 yıl önce Şikayet Et
    Saadet kendine çeki düzen versin önce. FETÖnün arka bahçesi olmuşlar. Neler neler duyuyoruz. Yenilir yutulur gibi değil.
    Cevapla
  • mehmet54 6 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisi fetö tarfından ele geçirildi,burada duranlar zan altındadır.
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: dini islam ın hükmü: ,imam ı Nevevi hazretleri der ki: kafir olduğu bilinen kişinin, ölüsüne dirisine dua edenin imanı gider. '' kafir olduğu bilinen bir kişiyi, metheden, onaylıyan,onunla birlikte hareke eden, dini islamda olduğunu söylesede, hatta avaz avaz ortaya çıkıp bende müslümanım diyerek bağırsada , , yine kafirdir.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumları okudumda size yazıklar olsun.. Gençliğinden beri Milli Görüş camiasının içinde yetişmiş birisine hemende nasıl FETÖ damgası vurdunuz.. Çıktığınız yuvayı şimdide ihanetle suçluyorsunuz.. Size sadece şu kadarını söyliyim, bu adam %100 dışarı çıkacak ve takip edin görün bakın.. Sürseniz üzerine yapışmaz bunun.. Ama siz attığınız iftarının hesabını Allah katında ödeyeceksiniz.
    Cevapla
  • EREN 6 yıl önce Şikayet Et
    hıç bişey çıkmaz,rabbım doğrunu yanındadır,ne kafar leke sürsenız de mikki görüş var olacaktır,bııznıllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...