Yıkıldılar! Neden kurtarmadın

Adana'da işten dönüşte Seyhan Baraj Gölü’ne giren 3 arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 14.09.2017 09:57 GÜNCELLEME 14.09.2017 10:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, iş çıkışı Bilal Sami Altınay, Asım Çiyer, Talat Tunceli ve Yasin Bayandur, Çukurova ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı’na geldi. Seyhan Baraj Gölü kenarında bir süre oturan 4 arkadaştan 3'ü deniz bisikletine binip gölde gezintiye çıktı. Göl ortasına gelen arkadaşlar bu kez de suya girdi. Bir süre yüzen arkadaşlardan Yasin Bayandur boğulma tehlikesi atlattı. Arkadaşları onu kurtarmak istedi ancak başaramadı. Bu arada, gölde bulunan balıkçıdan yardım istediler. Ancak balıkçı da Bayandur'u kurtaramadı. Bayandur, bir süre sonra gölde kayboldu. Arkadaşları hemen 155'i arayarak yardım istedi. Balıkçı da gencin battığı yere duba koydu. Bir süre sonra olay yerine gelen sualtı polisleri göle girip arama başlattı. Yapılan arama sonucunda bulunup karaya çıkartılan gence sağlıkekipleri müdahale etti. Ancak genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Bayandur'un arkadaşları balıkçıya da “Neden yardım etmedin” diye ağlayarak tepki gösterdi. Balıkçı ise olayı gördüğünde artık yapacak bir şeyin kalmadığını, kurtaramayacağını belirterek, “Sualtı polislerin hemen bulması için boğulduğu yere duba koydum” dedi.

Gencin cenazesi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 5
  • VÉNUS HOTTENTOTE 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemin %80 yüzme bilmiyor, peki neden ? denizi olmayan AB ülkelerin Milli egitim müfredati, ilk-okuldan baslanarak yetenekli yüzme ve kurtarma egitimi mecburi ders olarak ögretime tabidir. Peki Türkiye ne durumda ? bunca yil, bogulmalara karsin sevebiyetlerin analizi ve sorunu kökünden çözmek amaciyla ne yapti ? dünyada örnekleri nelerdir, sorunu ciddiyetini kavramak ve çözmek konusunda birincil derece sorumlu kurum Türkiye Milli egitim Bakanligina ait degilmidir ? daha ne kadar süre basimizi kuma gömecegiz ? çok daha vahim olani => yetenekli yüzme ve kurtarma egitimi almis itfaye ambülans polis askeri personel %..orani kaçtir ? ülkemin %80 yüzme bilmiyor
    Cevapla
  • Tsli 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de boğulanları çoğu yüzme bilip dubaların ötesine geçenler
    Cevapla
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    hikaye anlatiyorlar
    Cevapla
  • kürşat 6 yıl önce Şikayet Et
    sen anlat o zaman
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İşin aslı ne?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez