7 yıl arayla ikisi de... Lanetli traktör!

Bilecik'te 7 yıl önce karısı kullandığı traktör kazasında kaybeden 73 yaşındaki yaşlı adam, aynı traktörün altında kalarak can verdi.

7 yıl arayla ikisi de... Lanetli traktör!
7 yıl arayla ikisi de... Lanetli traktör!
GİRİŞ 01.11.2017 16:10 GÜNCELLEME 01.11.2017 16:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre; Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Büyükbelen Köyü'nde yaşayan Ömer Uyar, eski Bediköyü yol ayrımı yakınlarında bulunan tarlasına çift sürmeye geldi. Tarlasını süren yaşlı adam, traktörün hakimiyetinin kaybederek devirdi.

Devrilen traktörün altında kalan yaşlı adam feci şekilde hayatını kaybetti. Yaşlı adam cansız bedeni çevrede tarlası bulunan vatandaşlar tarafından bulunurken, savcının olay yerinde incelemesinin ardından Ömer Uyar'ın cansız bedeni vatandaşların yardımı ile traktörün altından çıkartılarak Gölpazarı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan Ömer Uyar 2010 yılında aynı traktörle kaza yaptığı ve bu kazada eşi Fatma Uyar'ı kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • selman 6 yıl önce Şikayet Et
    traktör lanetli değil tarla zemin olarak bozuk muhtemelen aynı tarlayı sürerken olmuş vahim olay
    Cevapla
  • manisalı 6 yıl önce Şikayet Et
    emniyet demiri (rool bar) tüm traktörlerde döner ikaz lambası gibi mecbur olmalı allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Vardır bir sebebi
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu taktör ile kesinlikle eğimli arazide iş yapılmaz.Çünkü yerden yüksekliği fazla ve tekerler arası mesafe az.Devrilmenin nedeni o.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu traktör normal traktorlere göre biraz yüksek genelde düz ovalarda kullanılır keşke tente vy kupa taktirsaymis birinci kazadn sonra
    Cevapla
  • dalakçı köyü 6 yıl önce Şikayet Et
    belki karı koca beddu almış olabilir.bizim köyde safiane bir kadın vardı küçükken hastalık geçirmiş çocuk aklı vardı abisinin hanımı ve oğlu devamlı eziyet ediyordu.oğlunun hayrını görme diyordu.oğlu 33 yaşında 33 kiloda 8 kere bağırsak ameliyatgı oldu gıdaları dışarı çıkartamıyordu.bağırsak hastalığından öldü.abisinin hanımıda kaza geçirdi.şimdi hasta yine aklı kıt olan kadın ona bakıyor abiside yemekleri hep kendi yerdi oda crohn hastalığından muzdarip oldu.anlayacağınız ah almayın, mazluma hakkını verin beddua almayın
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Her kazada ölen ah alacak diye bir şey yok.Vakti saati gelen gitmiş.Traktör bahane.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...