Kırşehir CHP'de şok istifa! AK Parti'ye geçtiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boztepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Berten ve beraberindeki 80 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

Kırşehir CHP'de şok istifa! AK Parti'ye geçtiler
Kırşehir CHP'de şok istifa! AK Parti'ye geçtiler
GİRİŞ 24.02.2018 17:08 GÜNCELLEME 24.02.2018 20:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kırşehir'de, CHP Boztepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Berten ve beraberindeki 80 kişi, partilerinden istifa etti. Berten ve 80 kişi, AK Parti’ye geçti. Berten ve beraberindekilere, AK Parti Kırşehir 5'inci Kadın Kolları Kongresi'nde rozetlerini AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz taktı.

İstifasıyla ilgili konuşan Mehmet Ali Berten, "Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesiydim. Çok kıymetli vekillerim Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Boztepe Belediye Başkanım Ramazan Bey ile görüşerek Cumhriyet Halk Partisi’nden istifa ettim. Belediye Meclis üyesi olarak kendim ve 80 üyemle beraber Cumhuriyet Halk Partisi'nden istİfa ediyorum. AK Parti’ye geçiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım’ı ve çok kıymetli vekillerimi saygıyla selamlıyorum” dedi.

AK Parti Kırşehir 5'inci Kadın Kolları kongresine, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Muzaffer Aslan, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Menfaat. Niye aliyorsunuz? Ne hayır gelir onlardan. Kim bilir ne işleri var?
    Cevapla
  • kadir tartar 6 yıl önce Şikayet Et
    bir gün tüm chp seçmeni chp nin gerçek yüzünü görüp pişman olacak...
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    okadar körmü okumus cahiller
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    dogru ve mantıklı olursan bu işi bilir sin
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    dogru ve mantıklı olursan bu işi bilir sin
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    dananı altında buzağı aramaya gerek yok insan gibi insan olasını ögrenin tebrikler siyaset bu demekki gönüllerini yeni bir doğrular bir yolla kaptırdılar ve kararlarını vermişlerler hayırlı olsun yok söyledi yok böyleydi insanlığa yakisir yorumlar yapın gevezelik degil ,sizler bugüne kadar hicmi hata yapmadınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı