İstanbul'da huzur denetimi: Çok sayıda gözaltı

İstanbul'daki 'Yeditepe Huzur-7' denetiminde 54 kişi gözaltına alırken, 57 bin 219 lira para cezası kesildi.

İstanbul'da huzur denetimi: Çok sayıda gözaltı
İstanbul'da huzur denetimi: Çok sayıda gözaltı
GİRİŞ 12.05.2018 08:40 GÜNCELLEME 12.05.2018 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dün akşam yapılan asayiş denetlemeleri gece saatlerinde sona erdi. Denetlemelerle ilgili emniyet kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, il genelinde 8 bin 530 kişi kimlik kontrolünden geçirilirken, hakkında arama kararı bulunan 22 kişi  ile 32 yoklama kaçağı gözaltına alındı. 

Durdurulan araç ve kişilerin üzerinde yapılan aramalarda; 1 kurusıkı tabanca, 15 mermi ele geçirildi. Denetlenen 245 işyerinden 8'i hakkında adli ve idari işlem yapılırken, yine denetlenen 1 bin 869 araçtan 16'sına trafikten men işlemi yapıldı. Denetlemeler sonunda araç ve işyerlerine toplam 57 bin 219 lira para cezası uygulandı.

YORUMLAR 3
  • Fatihli esnaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozellikle fatih cok tehlikeli kumkapi aksaray sahil samatya yedikule zeytinburnu uyusturucu gunduz dahi satiliyor Allah askina bir emniyet gorevlisi el atsin bu gece ve yarin gunduz torbaci kayniyor
    Cevapla
  • trafik çilesi 5 yıl önce Şikayet Et
    bağcılarda gece her sokak uyuşturu pazarı. sivil polisler neden onları almıyor? ha pardon. şimdi anladım neden almadıklarını.
    Cevapla
  • emrew 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların daha sık yapılması lazım her köşeden çıkılıp denetlemelerin daha huzurlu geçmesi lazım. büyük apartmanların değil de müstakil evlerin aranması lazım oralarda daha çok yasadışı iş dönüyor. trafiğin rahat olduğu yerlerde araçların ehliyet kontrolü yapılması lazım çok ehliyetsiz araç kullanan var 8 senedir istanbulda 1 kere durdurulmadım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz