Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Fecir Alptekin - Zafer Çubukçu kimdir?

Fecir Alptekin ve Zafer Çubukçu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı unvanıyla görevini ifa etmek üzere atandı. Peki, geçmiş kariyerinde Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanı olarak faaliyet yürüten Fecir Alptekin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev üstlenen Zafer Çubukçu kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Fecir Alptekin - Zafer Çubukçu kimdir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Fecir Alptekin - Zafer Çubukçu kimdir?
GİRİŞ 27.07.2018 11:25 GÜNCELLEME 27.07.2018 11:25

Fecir Alptekin ve Zafer Çubukçu Resmi Gazate aracılığıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamasi ilanı doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak göreve getirildiği açıklandı. Peki; Muhabir ve Editör olarak başladığı kariyerine Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama alanlarında devam ettiren Fecir Alptekin ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları'nda Başkanlık unvanıyla faaliyetlerini gerçekleştiren ve sonrasında Başbakanlık Müşavirliği'ne seçilerek görevini ifade eden Zafer Çubukçu kimdir? TUSİAD, Novartis Pharma, Memorial Sağlık Grubu ve Türk Reklam Ajansları Derneği’nde çalışarak önemli işlere imza atan Fecir Alptekin ve nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstlendiği Zafer Çubukçu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) atanan İbrahim Er ve Reha Denemeç kimdir?

 

 

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı unvanıyla göreve getirilen Fecir Alptekin, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde bitirmiştir ve üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayarak mezun olmuştur. Fecir Alptekin, medya alanında başladığı kariyerini öncelikle Muhabir ve Editör birimininde devam ettirmiştir. Medya sektöründe önemli görevler ve faaliyetler ifa eden Fecir Alptekin, ilerleyen zamanlarda Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama alanına adım atarak çok çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Fecir Alptekin kariyerinde TUSİAD, Novartis Pharma, Memorial Sağlık Grubu ve Türk Reklam Ajansları Derneği’nde görev üstlenmiştir. Son olarak Fecir Alptekin 2006 tarihinden beri Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

fecir

ZAFER ÇUBUKÇU KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak göreve getirilen Zafer Çubukçu, 1986 tarihinde Karabük'te hayata gözlerini açtı. Zafer Çubukçu, üniversite eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) İngilizce İşletme Bölümü'nden tamamlayarak mezun oldu. Kariyerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları'nda Başkanlık unvanıyla görev icra ederek faaliyetlerini gerçekleştiren Zafer Çubukçu, 2014 tarihinde Başbakanlık Müşavirliği görevine seçilmiştir. 2016 tarihinde evlenme kararı alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukçu'nun nikah şahitliğini de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlenmiştir.

zafer çubukçu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor