Hulusi Akar resmen duyurdu: Yakında başlayacak...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önemli açıklamalarda bulundu. Akar, Münbiç'te, ABD ile yapılacak ortak devriyeye ilişkin, "Eğitim süreci tamamlandı, bugün-yarın da müşterek devriye başlayacak" dedi.

GİRİŞ 30.10.2018 15:20 GÜNCELLEME 30.10.2018 16:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Akar, Fırat'ın doğusu ile ilgili de mesaj verdi. Akar, "Münbiç'ten sonraki çalışma noktamız, alanımız olacak" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA FIRAT'IN DOĞUSUNU İŞARET ETMİŞTİ

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Fırat'ın doğusuna operasyon sinyali vermişti.

Erdoğan, "Fırat'ın doğusu konusunda hazırlıkları tamamladık. Yakında etkili operasyonlarla terör örgütünün tepesine tepesine bineceğiz. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 15
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye amarikadan onay almadan adım bile atamaz urfa suruç ilçesinin yanında kobanide ypg PKK orda birşey yapamıyor başka yerdemi yapacak kendi toprağımızda askerimiz üşüdü öldü yardım edemedik dışarda göreve gidenin vay halı ne
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    abd teröristi uçakda gezdiriyor biz daha hala ortak harekat yapıyoruz biz neyin peşinden gidiyoruz?
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ ...!!! ERBİL MERKEZLİ 5 KORİDOR ve PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Harita üzerinde çizdiğinizde ortaya Erbil merkezli 5 köşeli sarı bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız.. Barzani, ABD adına 5 köşeli yıldızı rozet olarak takmak için uğraşıyor. PENTAGON’un yeni merkezi Erbil, İskenderun-Erbil-Kızıldeniz arasında kurulacak Büyük İsrail’in (Siyon Ülkesi) koruyucusu ve 53. EYALETİN ŞERİFİ BARZANİ. 5 koridor sayesinde 5 denizdeki NATO-PENTAGON hakimiyeti. İpekyolu, enerji, maden, insan trafiğinin kontrolü ve dünya hakimiyeti...??!!!
    Cevapla
  • Hakikat Damlaları 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylediklerini nereden buldun. Bana kaynak ismi yazar mısın? Ben de araştırayım
    Cevapla
  • MALİK 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ile iş yapılmaz TSK hemen mümbice daha doğrusu bütün kuzey suriyeye girip bölgeyi pkk pyd deaştan temizlemeli yoksa kürt türk arap acem kardeşliği sağlanamaz ortadoğunun güçlü bir türkiyeye ihtiyacı var
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım giriyoruz deyin abd rusya irana 5 dakka sonra girin aylar öncesinden açıklama yapmak zorundamıyız herşeyde biz!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı