İki aile birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var!

Diyarbakır'da boşanan çiftin aileleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve tüfeğin konuştuğu kavgada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

İki aile birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var!
İki aile birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var!
GİRİŞ 15.12.2019 18:28 GÜNCELLEME 15.12.2019 18:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da, bir süre önce boşanan çiftin aileleri arasında çıkan, taş, sopa ve tüfek kullanılan kavgada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

Olay, öğlen saatlerinde kırsal Pirinçlik Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce boşanan çiftin aileleri arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

 

 

Taş, sopa ve tüfek de kullanılan kavgada 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırılırken, jandarma ekipleri ise mahallede güvenlik önlemi aldı. Kavgada tüfekle yaralanan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Qwx 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın vuruşsunlar dna yapıları bunu gerektiriyor
    Cevapla
  • Türkiye Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğumuzun Çok İyi Huylu, Misafirperver ve Vefalı İnsanları var fakat bu tür özellikleri hoş değil. Zira Evlenen veya Ayrılan Çiftlerin Problemini ÇÖZECEKLER Yine KENDİLERİ (Konuşarak, Anlaşarak) 'dir. Akrabaların Karışması ve Kavgası BU TÜR PROBLEMLERE HİÇ ÇÖZÜM OLMAZ; Aksine ATEŞİ KÖRÜKLER.
    Cevapla
  • Ugr Btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam bekleneni yapmışlar
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    "Kırsal mahalle" diye bir şey Türkçede yoktur. Onun adı köy. Pirinçlik köyü. Dilimizi fakirlestirmekten başka manası yok bunun.
    Cevapla
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle iyi yakışanı yapıyprsunuz kendinize medeniyet neki sizde olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor