BAV ve Adnan Oktar'a sorular?

Haber7, Bilim Araştırma Vakfı ile cevap aranan tüm soruları davanın kilit isimlerine sordu? İşte konuyla uzaktan yakından ilgilenen herkesin cevap aradığı sorular?

BAV ve Adnan Oktar'a sorular?
BAV ve Adnan Oktar'a sorular?
GİRİŞ 15.12.2005 17:32 GÜNCELLEME 15.12.2005 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

> BAV'ın amacı nedir? BAV bilim mi, misyonerlik mi yapıyor? Yoksa çok daha farklı bir plan ve projeyi gerçekleştirmek için mi çalışıyor? Bilimle alakaları nedir? Bilimi hangi amaçla kullanıyorlar?

> Adnan Oktar'ın Mehdilik iddiası var mı? BAV onun Mehdiliğini iddia edecek güne zemin hazırlama misyonu üstelinyor mu?

> BAV'ın hedefi nedir? Şu an hedefinin neresinde?

> BAV halka açık bir kuruluş mu? İsteyen istediği zaman Adnan Oktar ile görüşebilir mi?

> Saadettin Tantan'ın kast ettiği 'Tapınak Şövalyeleri' BAV grubu mu? Tantan'ın onu PKK ve APO'dan daha tehlikeli diye nitelemesini nasıl yorumluyorlar?

> Ebru Şimşek davasını neden bu kadar çok önemsiyor ve gazetelere çarşaf çarşaf ilan verme ihtiyacı duyuyorlar?

> Ebru Şimşek davasında bu kadar haklı olduklarını idida ettikleri halde dava neden zaman aşımına uğradı? Zaman aşımının gerçekleşmesi için bir taktik uyguladılar mı, adres değiştirip yargıyı oyaladılar mı?

> Radikal'de fırtınalar kopartan ilan nasıl verildi?

> BAV'ın faaliyetlerinin çizgisinde 2000'li yıllardan itibaren bir değişme olduğu doğru mu? Neden böyle bir değişim yaşandı?

> BAV neden anti Siyonizm ve anti Darwinizm yapıyor? Bu tavırlarında bir anti Semitizim de var mı? Bulgularının anti Semitistlerce kullanılması onları rahatsız ediyor mu?

> Masonlar hakkında ne düşünüyorlar? Masonlardan açık bir tehdit aldılar mı, her hangi bir saldırıya uğradılar mı?

> BAV ile Adnan Oktar'ın adının birbiriyle kaynaşmış olması onları rahatsız ediyor mu?

> Eserlere Harun Yahya adıyla imza atan Adnan Oktar ismi neden uzun süre gizli kaldı?

> Adnan Oktar bu kadar kitap yazabilecek bilgi ve birikime sahip mi? Sahipse neden bir konferans ya da canlı televizyon yayınında boy gösterip bunu ispatlama gereği duymuyor? Eserleri gerçekten o mu yazıyor?

> BAV neden hep hücumların hedefinde kaldı? Ünlü isimler onları ya da onlar bu isimleri bulmayı nasıl beceriyorlar ve neden bu kadar çok itham ediliyorlar? Bunu özellikle mi yapıyorlar?

Ünlü manken Ebru Şimşek'in açtığı davanın zaman aşımından düşmesiyle birlikte fırtınalar koptu. Herkesi merak sevk edilen bu sorular gündeme geldi.

Cevabını herkesin merak ettiği bu soruları, haber7 son günlerin çok konuşulan davanın kilit isimlerinden Bilim Araştırma Vakfı Mütevelli heyet Başkanı Tarkan Yavaş ve Milli Değerleri Koruma Vakfı Başkanı Altuğ Berker'e yöneltti.

Cevap aranan sorular ve itham edilenlerin verdiği yanıtlar yarından itibaren haber7'de...

YORUMLAR 1
  • Yusuf Han 16 yıl önce Şikayet Et
    Adnan Hoca. Allah rızası için birde sunu sorarmısınız.Ecir sevabı için kızlara ne yaptırıyorsunuz.Evlerde kalan kızlar sizleri oral ve anal yolla tatmin ediyor iddaaları doğrumu?neden evlenmiyorsunuz ?Sizce zina nedir ne yapınca zina olur? Bunları sorabiliyorsanız siz gazetecisiniz.Ben yasadım cevaplarını aldım ama millette bilsin.İngilizce öğretmenleri ingilizce öğretmeli kardeşleri tatmin etmemeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek