Milliyet'in 'oruç cinayeti' yalanı

Milliyet'te yer alan 'Liseli gençler, Ramazanda içki içen kişiyi öldürdü' başlığı ile verdiği haber asılsız çıktı. Çocukları cezaevine gönderen olayın ayrıntısı yazılandan bambaşka.

Milliyet'in 'oruç cinayeti' yalanı
Milliyet'in 'oruç cinayeti' yalanı
GİRİŞ 07.10.2006 17:47 GÜNCELLEME 07.10.2006 17:47

Milliyet'in son haftalarda yalan haberlerine bir yenisi daha eklendi. 'Liselilerin oruç cinayeti” haberi de yalan çıktı.

Cinayete karıştıkları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen 5 ögrencinin polise verdigi ifadeye göre olay, sokakta yaşayan Ünal Topel’in (44) öğrencilerin yolunu keserek para istemesi nedeniyle gercekleşti.

Topel’in iki gun önce okuldan dönerken önlerini kesip kendilerinden para istedigini iddia eden ogrenciler, olayı şöyle anlattı:

“Olay günü okuldan dönerken önumuze çıkan adını bile bilmedigimiz bu şahıs bizden para istedi. Paramız olmadığını söyleyince eliyle bizi taciz etti. Biz de kactik. Durumu arkadaslarimiza anlatinca, Topel’in yanina gidip kendisiyle konuşmak istedik. Ancak o bize saldırdı. Biz de kaçtık. Durumu arkadaslarimiza anlatınca, Topel’in yanına gidip kendisiyle konusmak istedik. Ancak o bize saldirdi. Biz de karsılık verdik. Ölecegini hic tahmin etmiyorduk.”

ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI HABERLE İLGİLİ NELER ANLATTI?

Haberin ayrıntıları için bu linki kullanabilirsiniz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı