Köşe yazarlarının Nişantaşı düellosu

Medyada son yılların en şiddetli kavgası bugün Nişantaşı'nda yaşandı. Haşmet Babaoğlu, Nişantaşı'nda kafe kafe dolaşarak Ahmet Hakan'ı aradı ve Mansur Fourtan'la birlikte bulunca da film koptu.

Köşe yazarlarının Nişantaşı düellosu
Köşe yazarlarının Nişantaşı düellosu
GİRİŞ 16.11.2006 18:06 GÜNCELLEME 16.11.2006 18:06

Medyatavanın haberine göre , medyada son yılların en şiddetli kavgası bugün yaşandı.

Öğlen saatlerine doğru Vatan gazetesine gelen Haşmet Babaoğlu, gazeteleri okumadan Medyatava sitesini açtı ve Ahmet Hakan'ın kendisi hakkında yazdığı 'Haşmet'in kayınpederi Neco evi terk etmiş' haberini okudu.

Ceketini kaptığı gibi gazeteden çıkan Babaoğlu, Nişantaşı kafelerini tek tek gezerek Ahmet Hakan'ı aradı. Bir iki kafeye bakan daha sonra House Cafe'ye giden Haşmet Babaoğlu, Ahmet Hakan'ı burada da bulamadı.

Daha sonra gittiği Salamonje'de Ahmet Hakan ve yakın arkadaşı Akşam yazarı Mansur Forutan'ı bir masada sohbet ederken buldu. Kafede bir masa daha doluydu.

Haşmat Babaoğlu, Amet Hakan'ı ararken daha önce Hasan Pulur polemiğinde kendisi hakkında yazı yazan Mansur Forutan'ı da aynı masada görünce çılgına döndü.

Amet Hakan ve Mansur Forutan'a hakaretler yağdırmaya başlayan Haşmet Babaoğlu'na masada oturan ikili de yanıt vermeye başladı.

Ağız kavgası giderek karşılıklı ağır küfürleşmeye dönerken, taraflar yumruklaşmanın eşiğine kadar geldiler. Ahmet Hakan ve Haşmet Babaoğlu arasında kavga iyice kızışınca Mansur Forutan tarafları ayıran durumuna geldi.

Hakan ve Babaoğlu'nun karşılıklı ağır hakeretleri ve küfürleri Babaoğlu'nun mekanı terk etmesiyle son buldu. Salamonje'da yaşanan son yılların en büyük köşe yazarı kavgasını yan masada oturanlar şaşkınlıkla izledi.

MEDYATAVA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller