Zeyno Baran, dünyaevine girdi

Amerika'da Hudson Enstitüsü'nde görev yapan Zeyno Baran, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Mattsew Bryza ile Kuruçeşme sahilinde bulunan Suada'da hayatını birleştirdi.

Zeyno Baran, dünyaevine girdi
Zeyno Baran, dünyaevine girdi
GİRİŞ 24.08.2007 00:31 GÜNCELLEME 24.08.2007 00:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Zeyno Baran'ın nikah töreni akşam saat 20.30'da başladı. Baran'ın nikahını Beşiktaş Belediyesi'nde görevli nikah memuru kıydı. Nikah törenine ilk olarak saat 18.30 sıralarında damadın annesi Corrall Bryza ile babası Kenneth Bryza geldi.

Sahil kıyısında adaya vapurla taşınan davetliler, vapura binmeden önce güvenlik açısından X-Ray cihazından geçirildi. Daha çok yabancı davetlilerin katıldığı törende alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. Baran'ın nikah törenine katılan bazı isimler şöyle: Zeynep Fadıllıoğlu, Ermeni Patriği Mesrop Mutafyan, gazeteci Derya Sazak ve Güneri Civaoğlu, ABD İstanbul Başkonslosu Sharon Weıner, Zeyno Baran'ın annesi Füsun Mutlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül.

Zeyno Baran, adaya deniz yoluyla geldi. Düğüne 270 davetli katıldı. Zeyno Baran'ın nikah şahitlerini Fatma Aliye Agar ve Serra Kretschmer, Hakan Ferhatoğlu yaparken, damat Bryza'nın nikah şahitlerini ise Mıke Polacek, Mıke Gordon yaptı.

Zeyno Baran, ABD'de bulunan Hudson Enstitüsü'nde geçtiğimiz haziran ayında Türkiye'de yapılması planlanan 'terör ve suikast' senaryoları ile ilgili gündeme gelmişti.

YORUMLAR 20
  • mustafa özdemir 16 yıl önce Şikayet Et
    . oh şükür Türkiye\'nin çok önemli bir sorunu da böylece halledildi. Bu bayanın düğünü ne kadar önemliymiş. Her gün gazetelerde, haber bültenlerinde. Yazık bize, yazık size hiçbir sorunumuz kalmadı iki kişi evlenecek onları konuşuyoruz günlerce. Bu kafayla bizlerden bir halt olmaz.
    Cevapla
  • BURAK GÖKTÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM ŞERLERİNDEN KORUSUN. Aman bizden uzak olsunlar.Rabbim bizi ve ülkemizi şerlerinden korusun.
    Cevapla
  • HATİCE ELİK 16 yıl önce Şikayet Et
    ZEYNO TAM LAYIĞINI BULMUŞ. Bakın ne hayırlı kadın BBOG kampanyasına katkıda bulunmak için belkide Türkiyede evlendi.Ülkemden uzak olsun bizleri hiç tanımamış olsun diyeceğim ama şimdi iki kişi oldular. ABD\'de evlense daha iyi olurdu bunun türkiyede haber yapılmasına dahi üzüldüm. Bırakalım onu ilgili kurumlar takip etsin.Basının ilgi odağı olmasın. Herkes evleniyor ne varki bunda. Zeyno,Ayşe,Fatma,Emine ne fark eder.
    Cevapla
  • latif sadikoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    bir eksik bir fazla. ülkede satılmış çook ha bir eksik ha bir fazla artık birşey ifade etmiyor ayrıca dinde kefere ile evlenme var mı? kendisi kefere olunca fark etmez.
    Cevapla
  • Samet COŞKUN 16 yıl önce Şikayet Et
    çokmu lazım. sayın editör bazen gereksiz haberler veriyorsunuz bizi ne ilgilendirir zeyno baran ne yapmış paparazi haber yapacaksanız anlayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı
Son dakika: Meteoroloji uyardı, mayıs ayında çok sayıda il için kar alarmı verildi!