Lice'de askere hain pusu: 1 şehit

13 şehidin acısının üstüne bir acı haber daha... Diyarbakır Lice'de güvenlik güçlerinin geçişi sırasında teröristlerce döşenen mayın patladı. 1 er şehit olurken 3 er yaralandı.

Lice'de askere hain pusu: 1 şehit
Lice'de askere hain pusu: 1 şehit
GİRİŞ 08.10.2007 09:12 GÜNCELLEME 08.10.2007 09:12
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Lice ilçesinin kuzeyinde yer alan dağlık kesimde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin geçişi sırasında teröristlerce yola daha önce döşenen mayın patladı. Patlamada 1 er şehit olurken 3 er yaralandı.


Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki mayın patlamasında astsubay olarak belirtilen şehidin, er Caner Örengül olduğu bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Lice ilçesinin kuzeyindeki dağlık kesimde sürdürülen operasyonda, güvenlik güçlerinin geçişi sırasında yola önceden döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan askerin Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı er Caner Örengül olduğu bildirildi.


Yetkililerce yapılan ilk açıklamada, patlama bir astsubayın şehit olduğu bildirilmişti.


Olayda yaralanan 3 kişinin tedavisinin ise Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürdürüldüğü bildirildi.


ŞIRNAK'TAKİ OPERASYON


Öte yandan, Şırnak Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, dün saat 15.30 sıralarında, Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde operasyon düzenleyen güvenlik güçleri ile bir grup terör örgütü mensubu arasında çatışma çıktığı ve çatışmada 13 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtilerek, "Bölge halkının huzurunu sağlamaya ve Terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmeye yönelik operasyonlara devam edilmektedir" denildi. Bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

YORUMLAR 36
  • ahmet saygıner 16 yıl önce Şikayet Et
    . üsluptan bahsediyorum üslup.tabi siz buna epeyce yabancı olduğunuzdan anlamamanız normal
    Cevapla
  • Candan Yavuz 16 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Efendi. adamın soylediğinde ne var. Bide eleştircekse eleştirsin demişsin.
    Cevapla
  • ahmet saygıner 16 yıl önce Şikayet Et
    Erkan efendi. Başkakana öyle mahalle arkadaşı ağzıyla hitap edemezsin,haddini bil önce.Eleştireceksen eleştir sözümüz yok ama üslubuna dikkat et.
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık !. Bu komutanlar askerlik işini bilmiyorlarsa, bıraksınlar yerine bilen biri gelsin. Adam 1500 km uzakta, işgal ettiği toprakta bile bu kadar kayıp vermiyor. Biz kendi toprağımızda hergün asker kaybediyoruz. Bu işlerin sorumluları derhal cezalandırılsın ! Bir vatandaş olarak talebim budur !
    Cevapla
  • muhammed kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    asker siyaset yapsın.... asker siyaset yapsın..! başörtüyü konuşsun pkk yla ne işi olur ölsün askerler şehit olsun bu gidişle daha çok okuyacaz bu haberleri...bende d.bakırlıyım..aramızda çok cahil insanlar var. uyuyan insanlar var ama bilmiyorlar ki gün gelecek kendi çocuklarıda askere gidecek. eden bulacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...