Kuryeler terörü lanetledi / Fotogaleri

İstanbullu kuryeler akşam saatlerinde Zincirlikuyu'da toplanarak toplu halde Taksim meydanına gelerek eylem yaptı ve terörü lanetlediler...

Kuryeler terörü lanetledi / Fotogaleri
Kuryeler terörü lanetledi / Fotogaleri
GİRİŞ 19.10.2007 07:30 GÜNCELLEME 19.10.2007 07:30

Yaşar İliksiz'in haberi


Motosikletli Kuryeler Derneği öncülüğünde organize edilen bir eylemle İstanbullu kuryeler, motor gürültüleri eşliğinde Taksim Meydanı'na toplanarak terörü lanetlediler. 


Terörü lanetlemek için akşam saat 19.00'de Zincirlikuyu'daki altgeçidin altında buluşan kuryeler saat 20.00 sularında konvoy şeklinde Büyükdere Caddesi'nden Barbaros Bulvarını takip ederek, Beşiktaş'a indiler. Buradan  İnönü Stadı yönüne toplu halde ilerleyen kuryeler, Gümüşsuyu caddesi'ni takip ederek Taksim Meydanı'na ulaştılar.


FOTOGALERİYE GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kuryelerin toplu halde motor gürültüleri eşliğinde meydana toplanması üzerine polisler derhal eylemcileri uyardılar. Kuryeler hiç bir taşkınlığa yer vermeksizin saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı mütekiben dağılacaklarına söz verdiler.  


Oldukça medeni tavırlar sergileyerek, tünelden çıkan yolcuların dahi rahatsız olmaması için itina göstererek ve herkesin birbirini nazikçe uyararak sukuneti bozmamaya çağırdığı etkinlik bir Sivil Toplum Tepkisi sergilenmesi açısından örnek eylem olacak şeklinde seyretti.


Olgun bir Sivil Toplum Tepkisi sergileyen kuryeler üç kez, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', üç kez de 'Kahrolsun PKK' şeklinde toplu slogan attıktan sonra şehit Mehmetçikler için bir dakikalık saygı duruşu yaptı ve İstiklal Marşı okudular.


İstiklal Marşı'nı mütekiben meydanda bulunan Kızılay standına isteyenlerin kan verebileceği belirtildi ama çok fazla gönüllü olmaması dikkat çekti. Bu arada eylemi yetersiz gören ve daha fazla slogan atmak isteyen bir kaç kurye arkaşları tarafından uyarılarak meydandan uzaklaştırıldı. 


Anlamlı ve oldukça medeni bir eylem sonrası kuryeler gruplar halinde motorları ile meydandan ayırldılar.


(Haber7com)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı