Türkiye Kupası'nda erken final!

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmalarının kuraları çekildi. Kupada erken final oynanacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray çeyrek finalde eşleşti.

Türkiye Kupası'nda erken final!
Türkiye Kupası'nda erken final!
GİRİŞ 28.01.2008 11:16 GÜNCELLEME 28.01.2008 11:16
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış



Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmalarının kura çekiminde erken final çıktı.

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek kura çekiminde, grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Adana Demirspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Gençlerbiriği OFTAŞ Spor
Galatasaray takımları arasındaki eşleşmeler belli oldu.

İşte Çeyrek Final Eşleşmeleri:

Fenerbahçe - Galatasaray

Çaykur Rizespor  Beşiktaş

G. Oftaşspor - Kayserispor

Adana Demirspor - Gençlerbirliği

İki maç üzerinden eleminasyon sistemiyle oynanacak olan çeyrek final müsabakalarının ilki 3 Şubat'ta, rövanş müsabakaları ise 27 Şubat'ta oynanacak.

Haber 7












İLİŞKİLİ HABER



Cimbom kupada Fener'e 'çok farklı'
Bu zamana kadar 355 kere karşı karşıya gelen ezeli rakipler erken finale çıkıyor. Toplamda oynanan maçlarda Galatasaray'a açık ara fark atan Fener, kupada ise bir hayli geride.





YORUMLAR 92
  • ysny fb 16 yıl önce Şikayet Et
    FORZA FENERBAHCE. ğs kardeşlerimiz soruyorum size ğs Feneri kadıköy de yendiğinde siz kaç yaşındaydınız?..zaten HALIsamiyende 2 sezondur kazanıyoruzz eee hala neyin tartışmasını yapıyoruz....BİZ YENMEKTEN SİZ YENİLMEKTEN USANMADINIZ...kupa için yorumum ise ister kazanalım ister kaybedelim umrunda değil...FENERBAHCE AVRUPA yı düşünüyor yoksa türkiye kupasını kim almış umrunda değil...Zaten ligde 17 kere şampiyon olmuşuz ve BU SENE YİNE ŞAMPİYONUZ... FENERBAHCEM ZORU SEVER!
    Cevapla
  • mustafa apaydın 16 yıl önce Şikayet Et
    Siz Susmazsınız.... Biraz önce söylediklerimi geri aldım. Bu galatasarılılar susmaz. Demek galatasaray gibi bir takıma yenileceğimiz için şanslıyız. Yav kardeşim siz bizi ne zaman yendiniz. Sezonun ilk yarısında bir kanalda derbi belgesi vardı. Son 20 yılın maçları vardı. Valla ben bile sıkıldım. 50 maç oynadıysak inanın 30\'unu biz almışısız 10\'unu siz. Daha hala neyin şansından bahsediyon. Güya alay etmeye çalışıyon. Ama inan bu istatistikler olduğu sürece sen sadece kendinle dalga geçersin.
    Cevapla
  • erzıncanlı görkem 16 yıl önce Şikayet Et
    fredinin kâbusu:)). bir galatasaraylı olarak fenerbahçe takımına şunu demek istiyorum\"bıktık sizden\":)))
    Cevapla
  • mustafa apaydın 16 yıl önce Şikayet Et
    Hala mı konuşuyorsunuz. Valla bugün koyu cimbomlu yiğenim aradı. Telefonda söylediği cümleyi aynen ve hiç katkısız aktarıyorum \"ne ballısınızki dayı. Çeyrek finalde Galatasarayla Fenerbahçe eşleşti. Hadi yine iyisiniz\" yani bu cümlelerin üzerine hiçbir yorum yapamıyorum. Yalnız dikkatimi çekti. Bir kaç gafilin dışında kimse fenere şu kadar atarız şöyle yeneriz böyle ezeriz diye yorum yapmamış. Bu gerçekten sevindirici. Kendini bilmek kadar güzel şey yoktur....
    Cevapla
  • erol bati 16 yıl önce Şikayet Et
    ben trabzonsporluyum. fenerbahce yi hic sevmem , Ama bir gercek var oda , feneri durduracak bir takim su anda birakin türkiyede -avrupada bile yok .dünyada bir veya iki takim cikar ancak . onun icin birakalim su atismalari fener kesin favori bu macta . .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle