Üzmez cezaevinde eşi ile görüştü

Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez'in tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde eşi Ayşe Üzmez ve avukatlarıyla görüştüğü bildirildi.

Üzmez cezaevinde eşi ile görüştü
Üzmez cezaevinde eşi ile görüştü
GİRİŞ 28.04.2008 18:02 GÜNCELLEME 28.04.2008 18:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Vakit Gazetesi Hukuk Danışmanı Ali İhsan Karahasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üzmez'in eşi Ayşe Üzmez ve avukatlarıyla yaklaşık 45 dakikalık ayrı ayrı görüşme yaptığını söyledi.

Hüseyin Üzmez'in eşi Ayşe Üzmez'in dün cezaevine gittiğini, ancak eşiyle görüşemediğini belirten Karahasanoğlu, görüşmenin bugün gerçekleştiğini kaydetti.

Eşi ve avukatlardan aldığı bilgi doğrultusunda, Üzmez'in sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğini kaydeden Karahasanoğlu, "Üzmez, eşine ve avukatlarına hakkında komplo kurulduğunu söylemiş" dedi.

Karahasandoğlu, operasyon kapsamında tutuklanan Livaze Ç'nin eşi Bekir Ç. ve annesi ile de görüştüklerini anlatan Karahasanoğlu, bu kişilerin de olayı yalandıklarını söyledi.

Üzmez'in avukatlarının hukuksal yönden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Karahasanoğlu, dosyaları inceledikten sonra gerekli itirazda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde önceki gün düzenlenen operasyonda Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki B.Ç'ye "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla, kızın annesi Livaze Ç. ile tutuklanmıştı. Olayın ardından kız, Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alınmıştı.

YORUMLAR 11
  • bin bir ladin 16 yıl önce Şikayet Et
    Yapmışsa cezasını bulmalı. Müslüman diye hemen komplo teorisine girmeyin. Yapmış olduğu ihtimali yüksek görünüyor. Komplo kurulmuş isede bu tuzağa düşmememliydi madem düştü cezasını çeksin en ağır şekliyle.
    Cevapla
  • Birol Yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    sahiplenmeyin. Müslüman camianın kol-kanadı kırılmış.Nedenki, sahiplenmeyin,yaptıysa cezasını bulsun yapmadıysa zaten görücez.(yaptıysa)Yapan islam değilki müslüman ama şeytana uymuş biri kınamıyorsanızda sahiplenmeyin.Bi de kız bakire çıkmış deniyor yahu zaten tecavüz değil tasaddi deniyor.Evet olayın ortaya çıkış zamanı,yansıtılma şekli,bir kısım medya tarafından işlenişi olayın bir yerlerde pişirildiği ve özenle kullanıldığını gösteriyor ama üzmezin hiçmi suçu yok.mahkeme sonuçlanmadı ama görünen yanlış bişeyler var.
    Cevapla
  • mimiga mimiga 16 yıl önce Şikayet Et
    Aklımdan geçen başımıza gelmez inşallah. Bence de bu bir komplo. Taaa Müslüm Gündüz olayına kadar komplo. Sinsice kurulmuş bir komplo. Bir tuzak kurdular ve zaafından emin oldukları Üzmez\'i bu olaya sürüklediler. O da zaafları yüzünden bu olaylara, karşı tarafı bile hayrete düşüren bir kolaylıkla dalıverdi. Üzgünüm aklımdan geçen bu Tebrik ederim abdülmetin. öldürücü ve düşündürücü gerçeğimizi savunan sayılı bir kaç kişiden olduğun için.
    Cevapla
  • Kaan Elmas 16 yıl önce Şikayet Et
    Ya yapmışsa ..? ( ki yapmış olması daha muhtemel). Yapmamış olmasını diliyoruz. Başta vakit olmak üzere bütün müslüman camianın kolunu kanadını kırdı bu olay. Ne var ki, H.Ü\'in evliliği ortada, Can Pazarı adlı kitabı ortada, Hurriyete verdiği röpörtaj ortada. 14 yaşındaki kız, annesi, H.Ü\'nün mayıs ayında aldığı evi ta açık adresine kadar ortada. Komplo olur da bu kadar mı olur? Siz şimdi kendinizi en kötüye hazırlayın. YA yaptıysa? O zaman ne diyeceksiniz? Ali Kırca\'dan bilmem kimden bize ne? Onlar ortaya müslümanlık davası için atılmyrlr öyle değil mi?
    Cevapla
  • abdulmetin 16 yıl önce Şikayet Et
    oramız!!!. bizi neden hep oramızdan vuruyorlar??? bizler islam alemi olarak neden oramıza bu kadar takıldık...neden bizi hep oramızdan vuruyorlar?oramızı neden aşamıyoruz...duygularımızı çok mu bastırıyoruz??? bunu sorgulamalı değil miyiz???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!