Rezillik Bakan Çelik'i çileden çıkardı

Fethiye'de küçük yaşta kız çocuklarına dansöz kıyafeti giydirilmesi ve striptizci gibi dans ettirilmesine tepki gösteren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, harekete geçiyor..

Rezillik Bakan Çelik'i çileden çıkardı
Rezillik Bakan Çelik'i çileden çıkardı
GİRİŞ 14.06.2008 18:11 GÜNCELLEME 14.06.2008 18:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yerel bir radyo kanalı tarafından düzenlenen gecede, küçük yaşta kız çocuklarına dansöz kıyafeti giydirilmesi ve striptizci gibi dans ettirilmesine tepki gösteren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 'Sorumlular hakkında gereken yapılacaktır' dedi.


Edinilen bilgiye göre, Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda yerel radyonun düzenlediği eğlencede 12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi dansöz olarak, 14 yaşındaki başka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak dans ettirildi. Bu rezaletin görüntüleri, bir dizi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Bursa'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i kızdırdı.


İHA muhabirinin laptopundan Muğla'da çekilmiş görüntüleri izleyen Bakan Çelik, 'Bu tüp şeyler son zamanlarda maalesef görülmeye başlandı. Bu eğitim ruhuna, pedagojiye aykırı bir durumdur. Buna göz yumamayız. Gereken neyse yapılacaktır' dedi.


Ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayınla açılışını yaptığı Erikli Mahallesi'ndeki Nuri Nihat Aslanoba Lisesi'ni gezen Bakan Çelik, yetkililerden bilgi aldı. Lisenin Anadulu Lisesi olacağını müjdeleyen Bakan Çelik, rahatsızlığından dolayı açılışa gelmeyen Nuri Nihat Aslonoba'nın çocuklarına plaket verdi.


İHA








  • İlköğretimli dansöz ve striptizci!
    Bu kadarına pes! Fethiye'de özel bir eğlence gecesinde, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi dansöz, 14 yaşındaki başka bir kız çocuğu da striptizci olarak dans ettirildi.
  • YORUMLAR 20
    • arifylmz 15 yıl önce Şikayet Et
      Chp\'nin çağdaşlığı modernliği işte bu.. Bu işte chp\'nin istediği bir gençlik.Bunlar bu şekil saygısızlıkları çağdaşlık diye yorumluyolar.Diğer türban takan kardeşlerimizde haliyle gerici oluyo bunların gözünde.Ama artık sizin çağdaşlık anlayışınız sizin o sonu çok kötü yerlere giden özgürlüğünüz inşallah kalkar.Zaten bu memlekette ahlaksızlık hep bu aşırı özgürlükler yüzünden bu bazılarının çağdaşlık anlayışından geliyo.Ondan sonra bu gençlik neden alkole ve esrara başlıyo...İşte ön teker nerden giderse arka tekerde oradan gidiyo.
      Cevapla
    • enginazaklı 15 yıl önce Şikayet Et
      basın gerekeni yaptı. siz gerekeni yapın efendim
      Cevapla
    • münirküçük 15 yıl önce Şikayet Et
      çok yazık. başları türbanlı olsaydı bizim bazı gazeteler sur manşetten vermişlerdi haberi uyan türkiyem uyan.hangi gazeteler olduklarını herhalde anlamışsınızdır sanırım
      Cevapla
    • Önder Ayaz 15 yıl önce Şikayet Et
      Bunlar MEdeni Bunlar Çağdaş ya. küçücük kızların orasını burasını açmasına anaları babaları aha biz çağdaşız gibisinden düşünmeleri ne derece doğru ne derece mantıkldır varın siz düşünün..Bunlarda namus kavramı yokki
      Cevapla
    • Yazı Yorum 15 yıl önce Şikayet Et
      Muhtıra. Denizlide 5 kız öğrenci ilahi okudu diye e-muhtıra yayınlayanlar şimdi mutlu mutlu gülüyorlardır. Tam da istedikleri tablo.
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
    Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı