Aç kurtları kangallar durdurdu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde aç kalan yabani kurt sürüsü, büyükbaş hayvanların bulunduğu mandıraya saldırdı. Aç kurtlara Kangal cinsi köpekler karşı koydu. 'Polat' isimli köpek, kurtlardan birini öldürdü.

Aç kurtları kangallar durdurdu
Aç kurtları kangallar durdurdu
GİRİŞ 06.04.2013 12:23 GÜNCELLEME 06.04.2013 12:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde şehre inen yabani kurt sürüsü, Suşehri Küçük Sanayi Sitesi karşısında bir kasap işletmesine ait büyükbaş hayvan mandırasına girmek istedi. Tesisin etrafındaki Kangal cinsi köpekler, aç kurt sürüsünün mandıraya girmesine izin vermedi. Bu arada 3 yaşındaki Polat isimli Kangal cinsi köpek, aç yabani kurtlardan birini yakalayarak öldürdü.

Sabah mandıraya gelen işletme sahibi Selahattin Karakaya, “Büyükbaş hayvan yetiştirdiğimiz mandıramıza daha önceden de yabani aç kurtlar sürü halinde geliyordu. Sabah mandıraya geldiğimde Polat isimli Kangal'ım bir tane yabani aç kurdu yakalamış, boğarak öldürmüş ve vücudunu parçalamıştı. Köpeğimi kurdun üzerinden aldım ve durumu hemen diğer arkadaşlarıma bildirdim. Geçen yıl da sürü halinde mandıraya gelen aç kurtlar bir tane dişi köpeğimizi parçalamıştı” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    kangalın üstüne yok!. helal olsun!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler