Erdoğan'ı küplere bindiren rektör

Başbakan Erdoğan'dan Koç Üniversitesi Rektörü'ne tepki Başbakan Erdoğan Koç Üniversitesi'nin rektörüne ağır sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 02.06.2013 17:27 GÜNCELLEME 02.06.2013 17:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Show TV, Bloomberg HT ve Habertürk TV ortak yayınında Fatih Altaylı'nın Teke Tek programının konuğu oldu.

Kampüsü Zekeriköy'de bulunan Koç Üniversitesi'nin rektörünün Taksim Gezi Parkı olayları sırasında yayınladığı bildiriyi okuyan Başbakan Erdoğan, üniversite rektörünü "öğrencileri eyleme teşvik etmekle" suçladı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Hilton'un önündeki parkla ilgili benim verdiğim kavgayı hatırlatırım. Ama biz olmaz dedik. Bu konuyla ilgili olarak başka bir belediye bu işe yeşil yakmıştır. Büyükşehir Belediyemize herhangi bir yapılaşma istemiyorum dedim. Koç Üniversitesi'nin olduğu yerde 10 yaşındaki ağaçlar kesildi. O zaman çevreciler yanımda yoktu.

Üniversite rektörü öğrencilere sınav izni veriyor. Yazı yazıyor ve eylemlere katılabilirsiniz mealinde mektup gönderiyor. Üniversiteler öğrencilerine sahip çıkamıyor. Eğer bu bir demokrasi mücadelesiyse bu mücadele arasında dağlar kadar fark. Polis biber gazı kullanarak aşırıya gitmiş olabilir."

YORUMLAR 6
  • Mürsel Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    YALANDAROĞLUNUN AĞAC YALANI. kemalin ağaç yalanının altında neler çıktığının farkındadır milet zırlar zırlar gidersiniz 2014 de seçim var boyunuzun ölçüsünü alır gidersiniz ağaç dikmeye bir ağaç dikmişliğinizmi var sanki yakıp yıktıklarınızın hesabı mutlaka sorulmalıdır sizlerden
    Cevapla
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    gemi azıya alanlar iflas etmiştir. . rektör oylebirşey yaptıysa hukuk .yakasına yapışır.
    Cevapla
  • kasım yurtlu 10 yıl önce Şikayet Et
    BU ESKIYALAR SOLCU FASISTLER AK PARTIYE +%5 KAZANDIRMISTIR % 55-60. Basbakanin bu olaylara karsi eskiyaya taviz vermemesi halk nezdinde degerini arttirmistir. Tahrik ve sahiplenme durumundaki KK yine cark ederek eylemle ilgileri olmadigini soylemistir. Bu rezillikler tamamen chp nin eseridir, masraflarida is bankasindaki hisseleriyle karsilamalidir.
    Cevapla
  • hasan kayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir Cagrin Yeter Ey Yigit Adam. Sen Dogru oldugun müddetce ve Dogru yolda yürüdükce senin yoluna bas koymaya hazirim. Millet arkandadir bilesin. Sessiz kaliniyorsa akli selim olmaktandir. Sana oy verenler memleketin faydasini ve zararini düsünenlerdir. Sen bir yönetici olarak tepeden uzaklari daha iyi görürsün. Eger saldiran itler, kurtlar varsa ve memleket tehlikeye girecekse bizleri, senin dogruluguna inanmislari göreve cagir. Görsünler ki bas kaldirmak neymis.... Bu Millet, lideri dogru oldugunda asilmasi cok zor olan zorluklari asabilmistir.
    Cevapla
  • YORUMCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ömer faruk?. dağdaki çabulculara ne kadar kin ve nefret güttüyse bu millet, bugün bu eylemlerde bulunanlara da aynı duygular içerisine girdi bilmem farkında mısınız? hala neyin küpünden bahsediyorsun sen?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü
Altın fiyatlarında sert yükseliş