Erdoğan sinirlendi: Bana bir daha sormayın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken bir soruya sinirlendi..

Erdoğan sinirlendi: Bana bir daha sormayın
Erdoğan sinirlendi: Bana bir daha sormayın
GİRİŞ 07.10.2013 15:23 GÜNCELLEME 07.10.2013 17:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yönelik övgüleri Başbakan Erdoğan'ı sinirlendirdi.

"110 bin kişiyi öldüren bir insanın davranışlarını nasıl översiniz?" diyen Erdoğan, Beşşar Esad'a da 'terörist' dedi.

Esad yönetimine destek veren medya kuruluşlarını da eleştiren Erdoğan, gazetecileri uyardı: Bana bir daha bu konuda soru sormayın.

YORUMLAR 2
  • caferi tayyar 10 yıl önce Şikayet Et
    S.gokhan.yilmaz. Turkiye-Pkk sorunu ile Suriye-Amerika arasinda kiyaslama yaparak AKP ye yuklenmeye calismissiniz... Bunun ikisini kiyaslamakla ne capta dusunebildiginizi ortaya koymussunuz.. Size baska laf soylemeye gerek yok.. Soylesekte anlayamayacaginiz icin.. zaman kaybi..
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    niçin sinirleniyorsunuz ki ?. AKP , kaç bin kişinin katili öcalan ile sözde süreç işleterek müzakere ediyorsa , ABD de aynı şekilde menfaatleri için Esed i övüyor ve destekliyor . tabi esed veya abd yi kesinlikle ama kesinlikle tasvip etmiyorum fakat AKP nin çıkışı da tezat oluşturuyor .. “Bir gün, cihan harbinden sonra Ortadoğu’da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele haddini bildiren Türk halkı onların da hakkından gelecektir…” Mustafa Kemal Atatürk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Türkiye'ye yakışmıyor!