Erdoğan: Nasıl Abdullah bey de yaşamadıysak...

Başbakan Erdoğan AK Parti'deki veda konuşmasında Köşk ile hükümet arasındaki uyumun öneminden bahsetti.

Erdoğan: Nasıl Abdullah bey de yaşamadıysak...
Erdoğan: Nasıl Abdullah bey de yaşamadıysak...
GİRİŞ 27.08.2014 14:23 GÜNCELLEME 27.08.2014 17:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

12'nci cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kürsüde AK Parti'nin Genel Başkanı olarak son konuşmasını yaptı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hükümetin önünü kesmediğine vurgu yaptı: Nasıl Abdullah bey döneminde yaşamadıysak bundan sonra da yaşamadan ve yaşatmadan devam edeceğiz.

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri: 

"Şunu altını çizerek ifade ediyorum. şahsım bu partinin kurucu genel başkanı olarak, bir nefer olarak her daim sizlerle birlikte olacağım. Anayasal ve yasal yetkiler dairesinde şüphesiz ki tarafsızlığımızı zedelemeden, destek ve katkılarımı sunmaya devam edeceğim. Hükümetin başarılı olması için de her aşamada katkı vereceğim. Bir cumhurbaşkanının görevi hükümetin önünü kesmek değildir, açmaktır. Nasıl Abdullah bey döneminde yaşamadıysak bundan sonra da yaşamadan ve yaşatmadan devam edeceğiz. Şahsım da bu yeni süreçte Ahmet Davutoğlu kardeşime her aşamada katkı sunacağım."

YORUMLAR 2
  • yykucuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de!. Bir de CHP ve anayasa kesmese önünüzü çok daha güzel olacak.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Cihan Padişahından, Kılıcımız parladıkça düşmanın gözü ondan ayrılıp bizi göremez. Ama Allah esirgesin, bir gün paslanır da yaltırıklanmazsa düşman bizi görmek değil, bir de tepeden bakar.Yavuz Sultan Selim Han!. Venedik’ten bir elçi gelmiştir. Herkesin cihanı titreten padişahı görmek isteyip de göremediği bir devirdir. Elçi, Koca Sultan’la görüşüp ülkesine geri döner. Ülkedeki üst düzey yöneticiler başta olmak üzere herkes bu heybetli sultanın nasıl birisi olduğunu öğrenmek istemektedir. Elçiye cihan sultanı Yavuz’un nasıl birisi olduğunu sorarlar. - Göremedim, der elçi. Merak ederler: - Huzuruna girdiğin, yanına kadar vardığın hâlde nasıl göremedin? Bunun üzerine elçi şu müthiş itirafta bulunmak zorunda kalır: - Kılıcı öyle parlıyordu ki, yüzüne bakamadım. Kısa sürede Venedik elçisinin bu sözleri Osmanlı Sultanı’nın da kulağına gelir ve haşmetli Sultan şunları söyler: - Paşalarım, der. Osmanlı Devleti’nin kılıcı parladığı müddetçe zalimlerin boynu daima eğik gezecektir. Ama Allah korusun, bu kılıç ne zaman ki kınına girer de paslanmaya başlarsa, işte o zaman kafalar yavaş yavaş dikilir ve bir gün bize yukarıdan bakmaya başlarlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan son dakika İngiltere açıklaması! 'Defalarca uyardık' deyip resmen ilan ettiler
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi