Bozdağ'dan Yargıtay Başkanına cevap

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yargıtay Başkanı Ali Alkan'ın sözlerine yanıt verdi.

Bozdağ'dan Yargıtay Başkanına cevap
Bozdağ'dan Yargıtay Başkanına cevap
GİRİŞ 25.11.2014 16:08 GÜNCELLEME 25.11.2014 16:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ  "Yasama, yürütme ve yargı, TBMM'nin çıkardığı kanunlara uymak ve bunları uygulamakla yükümlüdür. Yargıtay'ın daire ve üye sayısı, kurulları, personeli ve işleyişine ilişkin yasal düzenleme yapma, TBMM'nin münhasır yasama yetkisi içindedir. Yargıtay Başkanı'nın vazifesi, bu düzenlemeleri doğru anlamak ve uygulamaktır. Açıklamasında Yargıtay Başkanı, objektif bir hukuksal değerlendirme yerine siyasi iradeyi hedef alan bir niyet okumayı tercih etmiştir. Yargıtay Başkanı'na düşen siyasal içerikli değerlendirmeleri siyasi partilere bırakarak, objektif hukuksal değerlendirmeler yapmasıdır." dedi.

YORUMLAR 3
  • bayramsener 9 yıl önce Şikayet Et
    iste bu kadar herkes haddini bilecek burdan sayin bakani teprik ediyorum
    Cevapla
  • kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi cevap bu endişeli güruhtan bıktık artık cav cav cav...devletin memuru çıkmış koskoca milletin meclisine lak lak ediyor sana o makam hangi mecliste karar alıanarak verildi
    Cevapla
  • sakiryuksel@mynet.com 9 yıl önce Şikayet Et
    adam çıkmış, 12 eylül darbesinde kendisine tanınan, milletin meclisine fırça kayma cüreti elinden alındı diye çem çem çem!Sen bilmem ne açılışını kendi kendine yap. Bize ne! "Saçmalama hakkımı kullanacağım". Eyi ya, parasını benim verdiğim cüppeyi çıkart, istediğin kadar saçmala! Katil olsam, yarın çıkıp Türk Ceza Kanununa itiraz ederdim. Cinayet işleyenlerin görüşlerini almadan yapılan bu yasanın çıkarılması Anayasal düzeni bozma amacını güdüyor derdim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...