Meral Akşener'den flaş yeni parti açıklaması

Akşener, MHP'de bekledikleri kurultayın yapılamaması halinde yeni bir parti kurmak gibi bir gündemlerinin olmadığını açıkladı.

Meral Akşener'den flaş yeni parti açıklaması
Meral Akşener'den flaş yeni parti açıklaması
GİRİŞ 24.04.2016 16:36 GÜNCELLEME 24.04.2016 16:50
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Meral Akşener, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, dün Bilecik'in  Söğüt ilçesi ve il merkezi ileBursa'da yaptıkları programlarda partilileriyle  bir araya geldiğini hatırlattı.

Bursa'daki programında, genel başkan adayı olduğunu açıkladığını da  anımsatan Akşener, bu kongreyi başarabilmenin hayatının en büyük hedefi olduğunu  söyledi.

 Hedefine doğru yürürken Türkiye'deki bütün güç odaklarının kendisine  saldırdığını iddia eden Akşener, "Olumsuz bir sonuç beklemiyorum ancak bu kongre  olur ve üst kurul delegelerimiz beni seçmeyebilir. Buna kesinlikle saygı  duyarım." ifadesini kullandı.

Akşener, kurultay yapılmaması halinde ise kongre için imza veren 548 delegeyi toplayacağını belirterek, "Onlar ne  karar verirlerse ona uyacağım. Dün kişisel olarak şahsi kararlarımı söylüyordum  ama bugün birbirimize bağlandık. Bunun içinde siyasi parti kurmak gibi bir şey  görünmüyor." dedi.

YORUMLAR 36
  • Kahtalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ipleri başkasının elinde olan bu hanım efendi devlet beyin tırnağı edemez
    Cevapla
  • akif 8 yıl önce Şikayet Et
    kuru laf ile peynir gemisi yürümüyor meral hanim. Görüldüğü kadarıyla devlet bahceliden eksik kalir yanin yok. hayal dünyasinda kuru sıkı laflarla boşa kürek çekiyorsunuz.
    Cevapla
  • Reis alemdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hic kimse alinip darilmasin bu kadinin bagirip cagirmaktan baska bir meziyeti yok ses tonu da zaten cekilecek gibi degil devlet bey en azindan hal bilen uslup bilen adam bu nedir ya
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    ya reis neden bu kadını destekleyip mhp nin başına geçirmiyor bakalım mhp yüzde beşin üstüne çıkabilecekmi :) bu kadından muhtar bile olmaz yol verin yol verin gelsin bakalım
    Cevapla
  • Damar 8 yıl önce Şikayet Et
    Akşener iyi siyasetçi olabilir ihtimal , ama bahçeli iyi bir devlet adamıdır, vırt zırt asıp kesene bakmayın , son siyasi tablo onundur illa milliyetçilik için oy artırmak şart değil , şu anda milliyetçi akım yüzde yetmiştir , sadece tabelada harfler değişik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki zanlının ifadesi belli oldu
Bakan Şimşek'ten refah artışı ve vergide adalet mesajı