Diyanetten Beyazıt fuarına ziyaret!

İstanbul’da Ramazan ile özdeşleşen kitap fuarını gezen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özavşar önemli açıklamalarda bulundu.

Diyanetten Beyazıt fuarına ziyaret!
Diyanetten Beyazıt fuarına ziyaret!
GİRİŞ 22.06.2015 14:58 GÜNCELLEME 22.06.2015 14:58

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İBB Kültür A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen 34. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nın açılışına yoğun programı sebebiyle katılamayan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar, fuar alanında Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı stantları başta olmak üzere yayınevlerinin stantlarını gezdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel Salman da bu ziyaret kapsamında kendisine refakat etti. 

        Kitapları inceleyerek stant görevlilerinden kitaplar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar ve Dr. Yüksel Salman, yeni çıkan eserlerden bazılarını satın aldılar. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Osman Sarıköse fuar hakkında kendilerine geniş bilgi verirken Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar’ın bu ziyaretten memnun olduğu gözlendi.

        Geçtiğimiz yıl, fuar açılışını gerçekleştiren Özavşar, ziyareti esnasında imza etkinliği için fuarda bulunan bazı yazarlarla ve fuara gelen ziyaretçilerle kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi. Beyazıt Meydanı’ndaki ana çadırdan sonra ek çadırdaki stantları da ziyaret eden Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar ve Dr. Yüksel Salman daha sonra fuar alanından ayrıldı.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi